goyah ja dziś też byłam na wizycie, dr M to samo mi powiedział co Tobie, pieniędzy nie mają i że w moim przypadku to termin na lipiec

zajebiście wkurzyłam się jak cholera !!! 1000 zł za badania praktycznie w kosz pójdzie bo przecież badania ważne są 3m-ce, goyah ja z tobą bym zabrała się do Białegostoku :-) rozmawiałam z dr dosyć długo i zauważyłam że jego też zdenerwowało to że nie ma środków na zabiegi i że Ministerstwo co innego na początku mówiło a co innego wyszło teraz, mówił żeby sprawdzić w innych klinikach a jak nam się nie śpieszy to poczekać do lipca, boję się że jak będę czekała do lipca i okaże się że np Ministerstwo da mniejszą pule i dalej nie załapiemy się- u nas w Polsce wszystko możliwe, no normalnie taka wściekła jestem że aż z tego wszystkiego zapaliłam papierosa

po wizycie zadzwoniłam do męża i on mi skwitował że może to jakiś znak z góry żeby nie wiązać się z tą kliniką i żebym robiła jak uważam, cały mój mąż nic konkretnego nie powie, jutro będę dzwoniła do Bociana, no i pytanie do
narcyza czy orientujesz się czy w Bocianie mają miejsca na NFZ ?
amir ja to bym napiła się kawusi w towarzystwie naszych forumowiczek
ana ja miałam robiony zabieg HSG w Pro Familii robił go osobiście dr Magoń, tylko że mnie usypiali całkiem i robili laparoskopie przy okazji usunęli ogniska endometriozy, i na koniec puścili kontrast, więc ja nic nie czułam, a ty też będziesz miała laparoskopie ? opisałabym dokładniej ale nie wiem czy ty tylko nie będziesz miała kontrastu puszczanego w Parensie bo dr i tak robi,