Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i rozpisał mi leki co kiedy mam brać wszystko wytłumaczył i powiedział że czeka na mnie w 9 dc i wizyta wiąże się z dłuższym pobytem ok 8-9 dni wszystko będzie zależało jak się będę stymulować, po wyjściu z gabinetu pani pielęgniarka wzięła nas do pokoju osobnego i wytłumaczyła wszystkie leki jakie dr nam przepisał, tzn na co są jak je stosować i najgorsza dla mnie czarna magia to pen całe szczęście był ze mną m i uważnie obserwował bo od razu powiedziałam że ja nie dam radę sobie zrobić zastrzyku, po wytłumaczeniu mówiła że jakby coś był nie jasnego to żeby dzwonić i na pewno ktoś wytłumaczy, zapytałam jak jak to z tym dłuższym pobytem na ile dni się przygotować to tylko powiedziała słowa które wcześniej dr wyjaśnił ze zależeć będzie jak stymulacja pójdzie, pytałam o transfer, wiem że za szybko bo kawał drogi przede mną ale pytałam ilodniowe podają zarodki to powiedziała że u nich nie ma reguły że to nie musi być 5 doba czasami jest tak że w 2 dobie podają ale ostateczna decyzja należy do embriologa i żeby nie martwić sie będzie wszystko dobrze
napisałam chyba wszystko jak coś to bez problemu odpowiem na pytania ;-)