reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Witam Wszystkie Mamusie :)Dziekuje za cieple przyjecie i pozdrowienia:)dziewczyny BARDZO PROSZE WAS o pomoc dotyczaca szczepień w Grecji,chciałabym sie dowiedziec czy jak wróce tam za 2 miesiące to nie bedzie problemu z kontynuowaniem szczepień-ja z moim Dimitrisem nie mogę sie dogadać,ponieważ on twierdziże wszystko jest tak samo jak w polsce,ja natomiast mam duże obawy co do tego,ponieważ tam następne szczepienie poszpitalne dziecko dostaje w wieku trzech miesięcy -więc juz tu mi coś nie pasuje:((
Bardzo prosze o pomoc,ponieważ naprawde bardzo sie martwię jak to będzie,gdybym mogła to bym wykupiła ten cały program płatnych szczepień-(bo takie rozpoczęłam)ale szczepionki muszą być przechowywane w lodówce w odpowiedniej temperaturze więc nie dam rady ich przewieźć:((
pozdrawiam serdecznie i prosze pomóżcie mi --mamy z grecji:):-)

reklama
Czesc dziewczynki,

dawno mnie nie bylo ale szkola i maluchy zabieraja mi sporo czasu..a do tego na majowy weekend wybieramy sie z Davidem na imprezke do Londynu!!!
Co tam u was slychac!!!!

Julitakrol co ja widze...naleza sie chyba gratulacje!!!..
Reni33 witam wsrod nas!!! niestety nie moge Ci pomoc z szczepieniami..nawet nie mam kogo sie spytac!!!

Witam Wszystkie Mamusie :)Dziekuje za cieple przyjecie i pozdrowienia:)dziewczyny BARDZO PROSZE WAS o pomoc dotyczaca szczepień w Grecji,chciałabym sie dowiedziec czy jak wróce tam za 2 miesiące to nie bedzie problemu z kontynuowaniem szczepień-ja z moim Dimitrisem nie mogę sie dogadać,ponieważ on twierdziże wszystko jest tak samo jak w polsce,ja natomiast mam duże obawy co do tego,ponieważ tam następne szczepienie poszpitalne dziecko dostaje w wieku trzech miesięcy -więc juz tu mi coś nie pasuje:((
Bardzo prosze o pomoc,ponieważ naprawde bardzo sie martwię jak to będzie,gdybym mogła to bym wykupiła ten cały program płatnych szczepień-(bo takie rozpoczęłam)ale szczepionki muszą być przechowywane w lodówce w odpowiedniej temperaturze więc nie dam rady ich przewieźć:((
pozdrawiam serdecznie i prosze pomóżcie mi --mamy z grecji:):-)

mozliwe ze w 3 miesiacu ja mieszkam we Wloszech i moj maly mial 1 szczepionke w 3 miesiacu a druga dopiero w 6 miesiacu bedzie mial i nastepna w 12 miesiacu...

hejaaa!!!!!!

ale mnie tu dlugo nie bylo!ale mam usprawiedliwienie-9kwietnia urodzil sie Alex -nasz najwiekszy skarb.Jest rozkoszny!!

od razu mam pytanie do mam mulatkowych bo chyba juz o tym pisalyscie---takie ciemniejsze plamki nad pupa to jakas skaza czy to typowe????

bluebell Moje wielgachne gratulacje, wklej pare fotek Alexa :tak:
Plamki na pupie i nie tylko to zupełne normalne, nie tylko u mulatków, jeżeli chodzi ci o znamie. Taka większa plama troche innego koloru niż reszta skóry to raczej od mieszani ras. Nic się nie martw, dziecku nic od tego nie będzie :-)

reklama
Witam wszystkie mamy...dawno nie zagladalam do was ale 24h to za malo dla mnie!!! niedosc ze szkola to dzieci no i maz...
a dzis za 2h jade z malym na lotnisko i lecimy na 3 dni do Londynu!!! odpoczac od wszystkiego..napewno zajrze jak wroce!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry