reklama

pary Polsko-Zagraniczne

ale jak mądrze już mówi:-) o tak wyobraźnia dziecka to prawdziwa skarbnica pomysłów:rofl2::happy::-) Fajnie tak czase zamienić się w dziecko i zapomnieć o całym świecie i ile relaksu więcej, ja nie wiem, a potem te mamy się tylko denerwują hihihi
Tu spokojniej bo chyba wszystkie rozkoszują się słoneczkiem w ogrodach, tylko ja ciągle moknę w tej zimnej Irlandii:-D

reklama
Witam kobitki :-)
Nasze święta w Niemczech były super, Aisah akceptowała wszystkich, śmiała się, kochana była. Moja rodzina i mojego szwagra (turek) się nią zajmowali bez problemu, nie wiedziałam, że mam dziecko, rozkoszowałam się spokojem :-D
Pogoda boska w niemczech i holandi, więc wiekszośc czasu spędzamy w parku :tak:
olivca życzę słonecznej pogody :tak:

Cześć mama na imie Renata a mój przyszły maż jest grekiem:tak:5.03 urodziła nam się córeczka Anna Maria:-)Do Polski przyjechałam tylko po to aby urodzić Anusię,ponieważ była to zagrożona ciąża i tam bałam sie może ze względu na to że nie mówię super po grecku:-(Za 2 miesiące wracam do grecji i razem z chrzcinami będziemy mieli nasz ślub:tak:
Pozdrawiam serdecznie:))

witaj reni33
Aisah ojj to prawda z tymi spacerami :tak: jest śliczna pogoda, nawet nie wiosenna ale prawie jak lato więc trzeba to wykorzystać...
u nas wczoraj w parku wszystkie ławki były wymalowane, nawet "stali bywalcy" gdzieś zniknęli:-D
a malutka robi tak fajne postępy że żal po prostu się nią nie zajmować w maksymalnym wymiarze czasu:tak:
buzia robi się jej coraz bardziej śniada i tylko buzia jak na razie, a włoski raz kręcona a raz proste...ale po myciu-nie sposób ich rozczesać takie śmieszne sprężynki...
dziewczyny czy czeszecie po myciu włoski-jak tak to jak? czy jakoś później?

Elete ja jak nie rozczesze włosów mojej małej i nie ułorze tak jak rosną to jak wyschną sterczą na wszystkie strony hehehe
Moje spacerki ciągle kończą sie noszeniem dziecka na rękach :-( Ona wszystko chce widziec i dotknąc, nie lubi siedziec ani lezec. Dostała chodzik od dziadków zasuwa jak dzika, wszystko znika z ławy :eek: Ona ma 6miesięcy, a na tyłku nie usiedzi 5minut, boje się co bedzie jak urosnie, a jak zacznie chodzic to wogóle jej nie znajde :-D
Życze miłego dnia :tak:

ja powiem tak.. mojej malej niesttey na sucho to niestety sie nie da rozczesac wlosow :( ehhh powiem wam ostatnio to juz mam serdecznie dosyc jej wlosow ma TAK GESTE ze sie grzebienia nie da wlozyc.. czy wy to sobie wyobrazacie w ogole ?:( tragedia jest..

doslownie odechcialo mi sie wszytskiego.. nie chce mi sie czesac jej wlosow zaplatac nic.. a nie czesac tez nie moge- chyba zaczne chodzic z nia do fryzjera jakiegos czy cos brrr
a tu nasze dwa zdjatka :D tak moja mala spedzala sobote przed wielkanoca :D

Domiska mała wygląda super, piękna jest, nawet nie uczesana :tak:
Zmieniłam wózek na spacerowy, Aisah umilkła, koniec z płaczem i noszeniem, wszystko widzi, obserwuje. Moje spacery stały się przyjemnością :-)

Cześć mamusie,ale mnie dawno nie było, mi to dopiero spacery się udzieliły, niestety za kilka dni wracamy do Łodzi i tym samym do rzeczywistości, skończą się "wakacje".

Dziś odkryłam, że mój Szkrab praktycznie siedzi już sam, widzę już dwa ząbki na dole, które mają chęć wyjść, Ksawciu zaczął przy tym marudzić,ale trzeba będzie to przeżyć. W sobotę nasz wielki dzień, a ja w mailach zaczęłam już podpisywać się nowym nazwiskiem :tak:

reni33 witaj, z Grecją mam bardzo miłe wspomnienia i zazdroszczę Ci tego słońca i klimatu...
Pozdrawiam Was

p.s. u nas włosy nadal proste..

Załączniki

• Obraz 2086.jpg
    Obraz 2086.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 63
  • Obraz 2071.jpg
    Obraz 2071.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 57
reklama

Nowe wątki

reklama