reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Aisah, Twój M ma rację-nie należy się spieszyć z tą spacerówką.....a ludzie pewnie i tak się będą patrzyć, nic im nie zrobisz:tak:..najpiej się tym nie przejmować..
pewnie jak ją chcesz uspokoić za wszelką cenę ona to wyczuwa i się nie uda wtedy:-p
na pewno warto poszukać jeszcze jakiś innych rozwiązań.. poeksperymentować z różnymi sposobami noszenia tak jak pisze Abo...

reklama
no właśńie, tyle ich niech się na patrza jak ładna dzidzia hahaha, to co wyprawiają irlandzkie dzieci to się w głowach nie mieści, szczególnie w supermarketach ale chyba nikt specjalnie się tym nie przejmuje a już najmniej mamy więc co tam ludzie;-)

poczekajcie, az bedziecie przechodzic bunt dwolatka...wtedy dopiero sie beda ludzie gapic... jak sie dziecko bedzie na ziemie rzucalo i wylo , przy kazdej okazji..... ja to olewam i gapiow tez....

hihi no ja tez widzialam sporo dwu i trzylatkow buntujacych sie porzadniiiieee oj krzyczacych rzucajacych na ziemie itd! :D
odpukac u nas sie obylo bez tego typu ekscesow :D tyle tez ze mala wie co jej wolno czego nie i wie ze takie zachowanie w momencie by sie skonczylo siedzeniem w kacie czego nie lubiiiii oj nie lubi hihihi :D

Witam!!!

Jeszcze troche i zmykam do Niemiec na święta, mam nadzieje że nie bede miała czasu na komputer:tak: Więc życze wszystkim mamą:
Z okazji Wielkiej Nocy
- miłości mocy.
Jajka smacznego,
tyłeczka mokrego.
Smacznej babeczki,
dwa litry wódeczki.
Słodkiego baranka,
imprezy do ranka.

hej Aisah, dziękuję za życzonka, i te na nk również, fajnie że święta z rodzinką... moje Słońce pracuje ale za to w niedzielę dopiero od drugiej więc śniadanko będzie wspólne-w taką niecałą trójeczkę:-D A ja zmieniam tylko plany i nie mogę sie zdecydować co piec bo w sumie to na wszystko mam ochotę:happy:

(`*?.¸ (`*?.¸ ¸.?*´) ¸.?*´)
◊............(..(..(
◊.............\..)..)._..-.._
◊............__)/.,','.......`.
◊..........,".....`......,--...`.
◊........,"...@.........'....`...\
◊.......(Y.............(...........;''.
◊........`--.____,.....\..........,..;
◊........((_.,----'.,---'......_,'_,'
◊............(((_,-.(((______,-'
Oby zdrowie dopisało
i jajeczko smakowało,
by szyneczka nie tuczyła,
atmosfera była miła,
a zajączek uśmiechnięty,
przyniósł wreszcie te prezenty.
?●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●?
W E S O Ł Y C H
Ś W I Ą T

hej dziewczynki już po świętach więc wracamy wracamy i się meldujemy:-) Jak tam minęły? Mi bardzo badzo leniuchowo, jedzonko, filmiki, lay poniedziłek był bardzo lany bo jak to na Irlandię przystało pięknie lało z nieba haha i zmokłyśmy z siostrą:happy: A dziś po malutku wracamy do codzienności-święta święta i po świętach:tak:Któraś z dziewczyn napisała że ani sie nie obrócimy i Boże narodzenie będzie-oj chciałabym żeby chociaż już wrzesień nadszedł i ja już nie będę w jednopaku:))

Hej,hej, ja kontynuuje relaks u rodziców, u nas wielki przełom, Ksawery załapał smoczka i teraz usypianie jest o wiele prostsze, tak martwiłam się o tą zmianę wózka a tu proszę, syn mi dorasta:sorry:
Lany poniedziałek u nas był skromny,cóż, rodzeństwo chyba się już nie chce w to bawić a szkoda...Teraz szykujemy się psychicznie już tylko do naszej ceremonii a później chrzciny.Pozdrawiam Was dziewczyny i korzystajcie jak najwięcej ze słonecznej wiosny-u nas bardzo słoneczna:)

reklama
i ja tu zagladam ale dosyc cichutko tu :)

co tam u was kobietki? swieta swieta i po swietach - leci ten czas oj leci :)
jak tam dzieci sie chowaja te w brzuszkach i te poza brzuszkami ?:D
moja mala dzis jak bylam zajeta urzadzila sobie uwaga.. zamki nie z piasku ale z proszku do prania.. myslalam ze sie przewroce jak zobaczylam wrrr:-) mowie wam ile takie dzieci maja pomyslow... :szok: i od razu jak spojrzalam na nie mowi mi tak "mommy, please dont scream.. just talk to me but dont yell OK?" :-D normalnie nie mozna jej z oka spuscic :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry