Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wow to idealnie domino bo jednak noszenia nie ma a więc i kręgosłupik zaoszczędzonyJja chce kupic zwykly wozek parasolke..bo moj maly to nie lubi byc na reku nawet nie umie tak zasnac..on sie musi polozyc na lozku lub w wozku zeby zasnac..
no tak ale przy irlandzkiej pogodzie to nie ma szans na takie spaceryja to powiem wam wozek uzywalam przez pierwsze miesiace a pozniej juz mniej... jak mala zaczela chodzic to sie zupelnie skonczylotakze nigdy nawet spacerowki nie kupilismy
![]()
hej Aisah ja słyszałam o tej roweromanii w holandii ale w życiu nie wyobrażałam sobie że to aż tak!!!W Holandi to tylko rowery, więc jak tylko młoda będzie dobrze siedziec to kupimy specjalne siedzonko do roweru i śmigamy nad jezioro :-)

Super zdjątko. Bardzo zdrowy taki tryb życia bo od tego jeżdżenia autkiem człowiek się straaaaaaasznie rozleniwia

muszę przyznac że na początku też miałam problemy z odnalezieniem roweru hehehe Gratuluje jednego dnia bez stresowego, bo mi się nie udało, Aisah płakała cały dzien i serio nie wiem co jej było 
moze zabki?Aisah płakała cały dzien i serio nie wiem co jej było![]()