reklama

pary Polsko-Zagraniczne

ja mieszkam w essex wiec pod londyn podlegam, ale dzieki za troske;-)

a jak wy radzilyscie sobie ze zdjeciem do paszportu?:confused:
bo wyglada ze bedzie niezla zabawa:-D

reklama
dzien dobry :D

i ja zawitalam :D my juz po wakacjach na florydzie - bylo super- bardzoooo goraco, palmy piekne biale plaze, bgylismy w disneyworldzie, poodwidzalismy rozne restauracje hihi i sklepy ;]
powklejam zdjec kilka pozniej :)

Witam,
piszę właśnie pracę licencjacką na temat barier w komunikacji w związkach międzykulturowych. Prowadzę na ten temat badania, poszukuję osób chętnych do rozwiązania anonimowej ankiety, wypełnienie jej zajmie ok 10min. Bardzo proszę o pomoc, będę wdzięczna. Jeżeli ktoś zechce mi pomóc proszę o kontakt na maila: kinga_rdzawa@vp.pl
Z góry dziękuję :D:D

Witam!!!
Nareście mamy super pogode :-)
Domiska czekam na fotki :-) też chcę pozwiedzac hehehe
Zmykamy do parku dopuki słonko świeci :tak:
Miłego dnia życzę :-)

dzieki dziewczyny za info, wiec czeka nas 4h wycieczka do ambasady, eh...przyjemnosc z 4 tyg maluchem:dry:
olivca co do przepisow polskich odnosnie obcokrajowcow to wyrabiaja cierpliwosc:wściekła/y: moj maz juz sie przyzwyczail ze 30min -1h inspekcja na polskim lotnisku to normalka, ja sie za kazdym razem kloce, latamy do malej miejscowosci, te same osoby za kazdym razem go sprawdzaja i caly czas go traktuja jakby mial bombe w gaciach albo kilogram kokainy w zoladku, debile..

jakiej narodowosci jest twoj maz

moj m jest hindusem, a dzisiaj mam wlasnie jeden z tych dni ze mam ochote sie spakowac i wyjsc, zatrzymuje mnie tylko brak paszportu dla majki...

Hej... Mogę do was dołączyc???:-) Jestem Polką mój mąz natomiast Hiszpanem...od 4 lat mieszkamy w Barcelonie:tak:

Justa19 witaj w gronie :-) i dzięki za miłe komplementy dla Aisah :tak:
aggi ja mam takie dni co miesiąc, przed miesiączką hehehe Mam nadzieje, że to nic poważnego i ci przejdzie :hmm:

reklama
eh troche przeszlo ale jeszcze grzmi;-), bo moim zdaniem jak sie ludzie pobieraja to powinni zyc na bezludnej wyspie, zdala od 'rodzinki'..:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry