reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Mamuśki wszystkiego dobrego wam życzę :tak:
Jejciu to mój pierwszy w życiu dzień matki, taki mój :-)

Załączniki

• DSCN1184 375x500.jpg
    DSCN1184 375x500.jpg
    38,5 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Aisah, podpisuje się pod Twoją wypowiedzią.
nasz pierwszy Dzień Mamy, az mi cieplutko na seduszku:-)
Najlepszego....

Załączniki

• kwiatki.jpg
    kwiatki.jpg
    55,8 KB · Wyświetleń: 59
Witam kochane mamusie to moze ja jeszcze raz Kiedy mnie przytulasz-
ciepło mi w serduszku.
Kiedy mnie nakarmisz-
radość czuje w brzuszku.

Kiedy czegoś nie wiem,
wszystko wytłumaczysz!
Choc jeszcze nie mówię,
tyle dla mnie znaczysz...

Z okazji Dnia Matki życzymy...

by nie brakowało Wam zdrowia i radości
by każdy dzień przynosił tysiące usmiechów,
a wspólne chwile zawsze miały smak szczęścia!! bylismy dzisiaj w restauracji na dzien mamy:tak: Wiecie co jestem taka szczęsliwa ze jestem mamą jak czytam te wierszyki to na płacz mi się zbiera:-( Mój mąż trzymał Jule na rękach w rączach miala roze i sama mamie dala myslalam ze sie popłacze ze szczęscia:-(:-)

no wszystkiego naj mamusie :D my juz obchodzilismy dzien matki 10tego Maja :D

domimo no wlasnie bardzo roznia sieTwoje dzieci pomiedzy soba? i powiedz czy Twoja corcia nazywa Twojego meza tatusiuem? moja znajoma wlasnie ma problem bo nie wie jak jej corka z innego zwiazku ma mowic do jej przyszlego meza..

Aisza chodzi do przedszkola na 3 godziny we wtorki i czwartki, a ja w tym czasie ide na warsztaty dla kobiet :tak:
Pierwszy raz jak ją zosta płacz niesamowity, jak ją odwierałam spała i pładała, serce mi pękało :unsure: pózniej płakała, ale jak ją odbierałam był spokój. Teraz to nawet nie wie kiedy wychodze hehehe mój M tam wszedł po klucze rozmawiał z nią, a ona nic :tak: Tam są różne kobiety Afrykanka, Turczynka, Holenderka, jednaą nie moge zidentyfikowac hehehe:-D
Ale naj wazniejsze, że Aisza je toleruje!!!
Miłego dnia życzę :-)

tzn jak sie roznia Domiska? charakterem...tak najstarsza jest najspokojniejsza i zawsze taka byla a maluchy to istne diabelki byle cos spcocic...ja dalam wybor corce jak ma mowic do mojego meza i ona mowi do niego wujek bo przeciez ma swojego biologicznego tate..uwazam ze dziecko samo powinno wybrac jak ma nazwywac ojczyma...moze kiedys do niego powie tata..
Aisah na jakie warssztaty chodzisz?
ja tez chodze na warsztaty dla kobiet tutaj w Warszawie...i dzieciaki zostaja w przedszkolu na 2h..a Osas od wrzesnia do przedszkola jest zapisana juz na stale

domimo25 Ogólnie chodzi w tych warsztatach o znalezienie odpowiedniej pracy dla siebie. Dzisiaj przyszły kobiety z jakimś zielskiem, ugotowały je, dodały pare składników, wody, ostudziły i co wyszło??????? KREM pózniej kazdy mógł dodac sobie zapach jaki chciał, miały całą skrzyneczke olejków zapachowych, ogólnie fajne.
A co ty robisz na warsztatach??
Dzieciaczki są super, dobrze, że obciełaś młodego teraz ich rozróżniam heheehe

reklama
Hejcia laski:-) My dopiero wrócilismy z urodzinek mojej przyjaciółki:tak: Tak sie objadłam:confused2::-p ze nie mam siły:-D Aisah sliczne zdjecie nie da sie ukryc ze malutka cały tatus ...Julcia dostala cyca i dopadla narazie spi .,.a co tam u was???? gdzie jestescie orzywwcie troszke to forum...:-p Mam pytanie jak tutaj dodaje się zdjecia no tak jak dodala Aisah????:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry