reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Aisah..to cos podobnego chyba do moich warsztatow...raz w tygodniu mamy spotkania gdzie uczymy sie komunikacji..itp....cos po trochu z socjologii, psychologii,
do tego mielismy spotkania z doradco zawodowym i uczylismy sie pisac CV(jakbym nie umiala)no i wysylaja nas na kursy zawodowe..

no musialam obciac wlosy Davidowi bo juz dzieczyny sie nad nim znecaly i kucyka mu na czubku glowy robily...pozatym mam nadzieje ze mu sie przez to wlosy zmocznia bo ma takie slabiutki..no i na koniec strasznie mi sie podoba w tych wlosach..moj przystojniaczek

reklama
Hejcia laski:-) My dopiero wrócilismy z urodzinek mojej przyjaciółki:tak: Tak sie objadłam:confused2::-p ze nie mam siły:-D Aisah sliczne zdjecie nie da sie ukryc ze malutka cały tatus ...Julcia dostala cyca i dopadla narazie spi .,.a co tam u was???? gdzie jestescie orzywwcie troszke to forum...:-p Mam pytanie jak tutaj dodaje się zdjecia no tak jak dodala Aisah????:sorry:

tak sobie was poczytuje :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
justa tak jak bys pisala posta normalnie i na dole masz ponizej ZARZADZAJ ZALACZNIKAMI kliknij w to i pozniej Prześlij Plik ze Swojego Komputera zalacz plik jaki chcesz i pozniej zamknij to okienko i wyslij normalnie posta napewno ci sie uda zycze powidzenia :-D:-D

Załączniki

• Obraz.gif
    Obraz.gif
    4,5 KB · Wyświetleń: 86
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzikękuje ci kochana:tak: Ja myslalam ze sobie tu pogawędze z wami laski bo nie chce mi się spac a wy wszystkie pozwiewalyscie:-D:-(:-(Domimo moglas zostawic wloski malemu:tak::tak: Moja kolejna samotna nocka mąz znowu w pracy..naszczescie od nastepnego tyg nir bedzie pracowal na noc:-):-):-):-)A gdzie reszta dziewczyn????Ejj odezwijcie się:rofl2::rofl2::rofl2: ejj landrynaa tak patrze na zdjecia malutkiego on jest do taty poodobny:-p:-p:-pNo nic ide Lulu Dobranoc:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
domimo25 raczej robimy to samo na warsztatach tylko w innych językach :-D
Justa19 Jak Aisza się urodziła była bardziej podobna do mnie, nawet była różowa nie czekoladowa hehehe, tera z każdym miesiącem się zmienia, robie jej ciągle fotki, żeby nie zapomniec jak się zmieniała :tak: Czekam na foteczki, chcę zobaczyc twojego słodkiego miksa hehehe

Ogólnie to świeci słoneczko, ale strasznie wieje. Myśle, że troche pospacerujemy dzisiaj :-)
A za 5tyg. i 1dzień jedziemy na wakacje do POLSKI :-):-):-)​

Dzikękuje ci kochana:tak: Ja myslalam ze sobie tu pogawędze z wami laski bo nie chce mi się spac a wy wszystkie pozwiewalyscie:-D:-(:-(Domimo moglas zostawic wloski malemu:tak::tak: Moja kolejna samotna nocka mąz znowu w pracy..naszczescie od nastepnego tyg nir bedzie pracowal na noc:-):-):-):-)A gdzie reszta dziewczyn????Ejj odezwijcie się:rofl2::rofl2::rofl2: ejj landrynaa tak patrze na zdjecia malutkiego on jest do taty poodobny:-p:-p:-pNo nic ide Lulu Dobranoc:rofl2:

ja jakos ostatnio nie mam weny do pisania goraco tu u nas nie ma czym oddychac kurcze do 45 stopni dochodzi ciepla od wczorajj troche sie ochlodzilo i ta gwaltowna zmiana temperatury tylko o bolo glowy mnie przyprawila na dodatek mojemu malemu ida zabki wiec maruda, moj maz w pracy od rana do wieczorka ... nic mi sie nie chce ostatnio :-D
Justa 19 no caly tatus z mojego synka i jak tylko tatusia zabaczy to noormalnie bialej goraczki dostaje :-D:-D a dzis skubany nie przypielam go do lezaczka i mi sie zsunol tylkiem na ziemie no i siedzi i sie smieje a mamusia o malo zawalu nie dostala wystarczy sie odwrocic zeby cos zmajstrowal :-D:-D a co twoj maz w nocy robi w pracy ????

Hej... Landryneczko mąż pracuje u taty w firmie :tak: Nocki ma dlatego ze mieli duzo do nadrobienia w papierach ostatnio koszmar w dzien w zyciu by sie nie wyrobili ale na szczescie wyszli juz na prostą i od jutra juz nie pracuje w nocy tylko tak chwilowo te nocki:-):-):-)Aisah my lecimy do Polski 1 lipca:tak: i juz nie moge sie doczekac a najbardziej moi rodzice...Landryna kurcze noo nie moge napatrzec sie Na Alessandro:rofl2::rofl2:hehe rozbawilas mnie "Maly dostaje bialej gorączki jaqk zibaczy tate:-D:-D:-p

Hej... Landryneczko mąż pracuje u taty w firmie :tak: Nocki ma dlatego ze mieli duzo do nadrobienia w papierach ostatnio koszmar w dzien w zyciu by sie nie wyrobili ale na szczescie wyszli juz na prostą i od jutra juz nie pracuje w nocy tylko tak chwilowo te nocki:-):-):-)Aisah my lecimy do Polski 1 lipca:tak: i juz nie moge sie doczekac a najbardziej moi rodzice...Landryna kurcze noo nie moge napatrzec sie Na Alessandro:rofl2::rofl2:hehe rozbawilas mnie "Maly dostaje bialej gorączki jaqk zibaczy tate:-D:-D:-p

powaznie dostaje jakiego szalu a dzis tatuska nie widzial caly dzien i byl spokojny jak aniolek spalismy prawie pol dnia z przerwa na jedzenie i troche zabawy:-D:-D

Ojejku nie mogę się napatrzeć SŁODZIAKI, najpiękniejsze sa te zmiksowane dzieci hihi
My już wiemy, że będie dziewczynka i jeśli nic się nie zmieni to będzie Maja:) Wiem,że bardzo pospolite ostatnimi czasy ale mój się uparł że koniecznie musi być polskie imię, Julii i Oliwii jeszcze więcej więc tylko to mi przypasowało:rofl2::rofl2::rofl2:

Siema:cool2: a gdzie reszta dziewczyn????ej dawac tutaj Justa czeka:rofl2: A my z Julcią dopiero wstałysmyyy ale dzis pospalysmy:cool2: Ucałuj pięknoscii od cicoi Justy:-D:-)Normalnie przepięknyy!!!!!ach bedzie mnial branie w zyciu:-D:-D :tak::-p:rofl2:Mam taką chcice na slodkie od kilku dni ze maskara wy tez tak macie???:laugh2:

reklama
ja jak bedzie moze siostrzyczka dla Alexa to nazwiemy ja Jasmine Elizabetha :-D

my dopiero wstalismny a moj maly juz buczy ze chce znow sobie dremke uciac:szok:
a co do slodkiego to jaa zawsze ciasteczko z rana i kawusia z mlekiem:-D:-D dzis mam ciasteczka z kawalkami czekolady

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry