domimo25
Fanka BB :)
Aisah..to cos podobnego chyba do moich warsztatow...raz w tygodniu mamy spotkania gdzie uczymy sie komunikacji..itp....cos po trochu z socjologii, psychologii,
do tego mielismy spotkania z doradco zawodowym i uczylismy sie pisac CV(jakbym nie umiala)no i wysylaja nas na kursy zawodowe..
no musialam obciac wlosy Davidowi bo juz dzieczyny sie nad nim znecaly i kucyka mu na czubku glowy robily...pozatym mam nadzieje ze mu sie przez to wlosy zmocznia bo ma takie slabiutki..no i na koniec strasznie mi sie podoba w tych wlosach..moj przystojniaczek
do tego mielismy spotkania z doradco zawodowym i uczylismy sie pisac CV(jakbym nie umiala)no i wysylaja nas na kursy zawodowe..
no musialam obciac wlosy Davidowi bo juz dzieczyny sie nad nim znecaly i kucyka mu na czubku glowy robily...pozatym mam nadzieje ze mu sie przez to wlosy zmocznia bo ma takie slabiutki..no i na koniec strasznie mi sie podoba w tych wlosach..moj przystojniaczek
Tak sie objadłam
ze nie mam siły
Aisah sliczne zdjecie nie da sie ukryc ze malutka cały tatus ...Julcia dostala cyca i dopadla narazie spi .,.a co tam u was???? gdzie jestescie orzywwcie troszke to forum...

a gdzie reszta dziewczyn????ej dawac tutaj Justa czeka