reklama

pary Polsko-Zagraniczne

Hehe frytki:szok::rofl2::-p Moja jeszze cyca ciagnie ...Marta narobilas mi smaka na frytki a u mnie to nie zarty zaraz pojde i sobie zrobie:laugh2::laugh2::-D:-D o widze ze bedzie następny pieekny Miks Olivvvcia gratualcjee:tak::tak:

reklama
Witam kobietki :-)
Kurdeo 4:00 obuziłam się bo było strasznie duszno, wszyscy słodko spali, a ja sobie mówiłam KURDE MARTA SPIJ WSTAJESZ O 7:00 BEDZIESZ ZMECZONA hehehe i miałam racje:rofl2:
Ale moj M obiecał mi wczoraj, że pójdziemy do parku, on zajmie się mała a ja się poopalam. Trzymam go za słowo :tak:
Życzę miłego dzionka :-)

moj maz obudzil sie o 1 w nocy i do 3 nei moglismy spac tak duszno bylo az otworzyalm wszytkie okna i przeciag zrobilam i zasnelismy kolo 3 no ale nadrobilam straty w spaniu dzis rano bo dopiero wstalismy cala nasza trojeczka:zawstydzona/y:

dzien dobry :D

dziewczyny nic tylko klimatyzacje zakladac albo wlaczac wiatraki :D

u nas dzis tez rodzinnie na dworze upaly, wiec pochlodzimy sie w domku troszke :D mala jak zwykle spioch jeden spala by do poludnia wiec ja obudzilam :D no i postanowilam tu zajrzec :D

Aisah mowilas ze malej sie zaczely krecic wloski (jakis czas temu) jednak zostaly proste? bo widzialam ze pisalas ze z wloskami mialas fuksa?:)

no wlasnie co do wloskow to ja zaraz sie zabieram u malej do zaplatania :D

Domiska włoski im dłuższe tym mniej się kręcą, raczej są fale. Jakoś tyły nie chca rosnąc, wytarte ma włoski i jak ma kiteczke to śmiesznie to wygląda :-D

U nas tez rekord bo trzeci dzień z rzędu słonko świeci, taka pogoda w Irlandii to czysty rarytas, ponoć do wtorku ma tak być, jutro bank holiday więc też jak niedzielka...chyba dlatego nazwali to latem stulecia hihi więc trzeba korzystać. Na razie dekolcik spiekłam i jakieś uczulenie zaczęło mi wszędzie wychodzić..no tak to jest jak człowiek nie widzi słońca na codzień..... Ale za to naładowałam bateryjki więc może wystarzy na miesiąc:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry