J
Justa19
Gość
Podzielisz się z siostrą___

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Podzielisz się z siostrą___![]()

Co tam u naszej czekoladki słychac slicznotkaaa!!!!!Miks
Ja dopiero wrocilam z zakopow kupilam sobie bluzeczki julce body noi słodyczy reklamowke jakas chccia mnie dopadla moze \\przez ten okres

Tormalnie to cały słoiczek obiadku potrafiła zjesc i popic mlekiem, a teraz troche mleka i koniec
I ma problemy z zasnieciem wczoraj do 23:30 z nią walczyłam, (ormalnie spi o 20:00) dopiero jak posmarowałam jej dziąsełka żelem to zasnela 
tylko na spacerkach sie uspakaja, więc wychodzimy czesto, a i pogoda dopisuje :-)
Marta ja dlatego tak patrze i patrze na wasza piękną Aishę i mam nadzieję że się tak zapatrzę że nasza fasolka będzie taka sama i nie będę musiała walczyć z tym nieszczęsnym afroolivca Maja fajne imie ale dajcie jej Marta to przepiekne imie hehehehe ZARTUJE to moje imie, ale i tak jest śliczne, a że w PL to co druga to Marta to mały szczegół hehehe Już się nie moge doczekac małej czekoladkiCiekawe czy będziesz męczyc sie z afro hehehe Ja miałam fuksa
![]()