BINA66
mama z irlandii
dzieki dziewczyny za wsparcie,ale ja tez wogile bylam w szoku ze ona po tygodniu,,zapomniala,,polski ja caly czas mowie do niej po polsku,wogole czasami jest taka akcja ze ja prosze ja o cos a ona stoi przy mnie z wielkimi oczami i nie wie co ja od niej chce,wiec jej pokazuje lub tlumacze po angielsku,
dla mnie tez jest trudno uczyc ja po polsku ja nie jestem w domu 7dni w tygodniu.ja pracuje na pol etatu 3-4 dni wiec w tym czasie jak mnie nie ma to moj maz sie nia zajmuje lub tesciowie,wiec jakm wraca od tesciow to tylko angielskim sie porozumiewa ze mna i nawet jesli ja po polsku mowie to tez po angielsku odpowiada.
mowie wam dziewczyny jestem rozpaczona,i bede sie naprawde sie starala.
dzieki za pomoc
dla mnie tez jest trudno uczyc ja po polsku ja nie jestem w domu 7dni w tygodniu.ja pracuje na pol etatu 3-4 dni wiec w tym czasie jak mnie nie ma to moj maz sie nia zajmuje lub tesciowie,wiec jakm wraca od tesciow to tylko angielskim sie porozumiewa ze mna i nawet jesli ja po polsku mowie to tez po angielsku odpowiada.
mowie wam dziewczyny jestem rozpaczona,i bede sie naprawde sie starala.
dzieki za pomoc
ale ma na pleckach wspomniane wczesniej znamie mongolskie. 
bo ona okazala sie oszustka ktora w swoj avatar wstawila fotke dziecka jednej z forumowiczek... ale byla afera
wogole pisze stek klamstw i wogole z Barcelony nie pisze tylko z polski oszustka jedna