Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam i pozdrawiam wszystkie pary Polsko-Zagraniczne, jestem tu nowa, od czterech lat mieszkam we Wloszech w Rzymie ,miesiac temu wyszlam za maz za Wlocha "sycylijczyk" , znamy sie od czterech lat no i wspaniala nowina jestem w ciazy od 10 tygodni (ciaza blizniacza), :-)

juz niedlugo 3-4 tygodnia i bedzie szalal 

Z językiem, hmmm samego polskiego mi nie brakuje oj nie ale jedzonka tak i moje Słońce nie bardzo za nim przepada, no prócz kilku poraw: krokiety na przykład. Ja uwielbiam jego muzykę, lubimy potańczyć, powygłupiać się i ciągle się z czegoś śmiejemy ale przynam szczerze że ja musiałam się tego nauczyć bo tak jakoś poważnie podchodziłam do życia, on znowu bardzo luzacko, jakoś zwolniłam i odpukać jest super. Ale fakt, brakuje kogoś do takiej głębszej kawkichcialam sie was zapytac
jak rozwijaja sie wasze zwiazki z partnerem z obcej kultury..czy z latami rosnacego stazu czujecie ze znacie sie jak lyze konie i jest coraz lepiej czy tak jak u mnie
bo u mnie to jest tak ze mam wrazenie ze rozumiemy sie coraz gorzej, coraz bardziej widze roznice miedzy nami...i zaczynam tesknic do jezyka polskiego :-(
i zamiast sie zasymilowac z nowa dla mnie kultura to coraz bardziej czuje sie odmienna i nie podoba mi sie ze skandynawowie sa tak bardzo zamknieci... bardzo oszczedni w okazywaniu uczuc... grzeczne dziendobry, co u ciebie tu i tam ale raczej nic glebszego...
poznalam kilkoro osob...mamusie z dziecmi... jest ok...mam z kim wypic kawke albo isc pobiegac ale ciezko o przyjazn...glebsze zrozumienie....
pozdrawiam wszystkie
ktosia