reklama

pary Polsko-Zagraniczne

landryneczka_1982 dzięki za ostrzeżenie, cos mi tam pisała o fotkach, ze mam jej wysłac, ale ja zignorowałam bo wydało mi się to dziwne :confused:
Asiula zaczela pełzac jakis tydzien temu, ale mam z niej ubaw hehehe:-D

reklama
No dzieki, chociaz w tych czasach, juz nie wiadomo, gdzie zdjecia bezpiecznie mozna wklejac, lub czy nie wklejac ich w ogole... Ja bylam zbulwersowana, jak sie dowiedzialam, ze pedofile uzywaja fotki cudzych dzieci, wklejajac je na "nasza klase"... Jak przejrzalam pare profili to mi sie niedobrze zrobilo...

My z malutka jestesmy na etapie gaworzenia... Co dzien nowe dzwieki, i z dnia na dzien robi sie coraz glosniejsza... :tak:;-):-D Wlasnie mi piszczy do ucha :-D Coraz lepiej jej idzie chwytanie przedmiotow do raczek, widac tez pierwszego zabka... Chociaz droga jeszcze daleka... A co do jezyka to Wy chyba macie troszke bardziej wyrozumialych partnerow... Moj jest po prostu przewrazliwiony...

landryneczka_1982 dzięki za ostrzeżenie, cos mi tam pisała o fotkach, ze mam jej wysłac, ale ja zignorowałam bo wydało mi się to dziwne :confused:
Asiula zaczela pełzac jakis tydzien temu, ale mam z niej ubaw hehehe:-D

nie ma za co oszustow trzeba tepic... ja mam takiego nerwa na nia albo na niego ze szok :no::no: bo w koncu nie woadomo kim ona byla tak do konca...bo sa rozne wersje... szkoda gadac
a co do pedofili na nk ja zablokowalam swoja galerie tylko dla osob ktore znam.... i zadnych kont fikcyjnych tez nie dodaje... bo podobno pod tym sie ukrywaja pedofile..
wogole to az stracilam chec wklejac fotki mojego malego gdziekolwiek.

hej dziewczyny....dawno ni episałam i podczytuję od czasu do czasu...
pomijając temeat justy..bo już dużo zostało napisane...a jak i tak nie rozumiem takich ludzi....

to wracam do języka polskiego...
przecież jest jeszcze radio, i kasety, filmy itp....
także nawet jeśli ni ema czasu dzieciak może sobie słuchać itp....:tak:

a tak poza tym to pada u nas ..i nic nie wygląda żeby się miało zmienić dzisiaj....
mała się nauczyła (sama) bardzo głośno piszczeć (dowód zadowolenia) ..i zamiast normalnego snu tylko 20 min i zmowu "działa"....:-D
także zmykam i podrowienia dla wszystkich ....

Dzien dobry,
Pisze wlasnie moja prace licencjacka na temat rozwoj dzieci wychowujacych sie w rodzinach dwujezycznych, w szczegolnosci interesuje mnie jak radza sobie dzieci z jezykami polskim i francuskim.. Czy ktoras z mam mialaby ochote troche mi opowiedziec jak to sie dzialo u niej w rodzinie i jaki jest efekt dwujezycznego i dwukulturowego wychowania?
Bylabym niezmiernie wdzieczna!!
Pozdrowienia!!

Kurcze jak tu duszno, w nocy nie idzie spac, mała budzi się cała mokra :szok: Nie chce spac przy otwartym oknie bo boję się, że ją przewieje i się przeziębi, a przeciez za tydzien ruszamy na wakacje do PL :-)
Miłego dzionka życzę :tak:

reklama
witam mamusie u nas tez duchota straszna wieczorami za spac sie nie da mala w samych majyusiach spi bo nic sobie nie da ubrac na siebie w nocy,a pozatym robimy poddasze,3 pokoik wiec kurzu woooooooooow,
chyba na diete kurzowa przejde,ale w poniedzialek maja skonczyc wiec mezusia z mala wyganiam do zoo a ja sprzataniem sie zajne.
a co tam u was dziewczyny slychac cos cicho tu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry