• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Paskudne rozstępy

Hej czy wy też miałyście albo macie aż TAKIE rozstępy? Nie będe wysyłać zdjęć, nie ma sie czym chwalić ale czegoś takiego jeszcze nie widziałam, a przecież siostra rodziła, szwagierka rodziła i nie wyglądały tak jak ja obecnie :// Bardzo mi zależy żeby jakos się tego pozbyc, chociaż zmniejszyć, nawet przed mężem mi głupio chociaz on jest kochany i wogóle zdaje się tego nie zauwazac. Podrzućcie jakieś specyfiki tylko naprawdę SKUTECZNE bo mi szkoda czasu i pieniędzy na nic nie warte kosmetyki ://

reklama
Ja w ciazy nigdzie ani jednego rozstępa ale moze faktycznie laser albo smarować i może trochę wyblakna
To tez uwarunkowane genetycznie słyszałam
I nie ma co porównywać sie do kogos bo kazdy jest inny :)

Faceci takich rzeczy nie zauważaja a my się przejmujemy :P ile jesteś po porodzie? może potrzeba troche czasu żeby to sie wszystko poukładało, powracało do siebie; nie wiem co ci konkretnego poradzić poza cierpliwością ;)

prawda jest taka ze jak sie zawczasu nie używa dobrych preparatów (jeszcze w ciązy) to potem trudno sie pozbyc rozstępow tymbardziej jak mówisz ze szczególnie duże cie dopadły; ja bym szła w jakiś zabieg kosmetyczny, poprawią ci ciałko jak trzeba i będzie i szybciej i skuteczniej

Witam, przychylam się do opinii ajiszy: najskuteczniejszy i najszybszy w efektach będzie zabieg kosmetyczny. Możesz rozważyć na przykład karboksyterapię, czyli zabieg z wykorzystaniem dwutlenku węgla. Nazywany jest “cudownym gazem” ze względu na swoje właściwości. Jego wstrzyknięcie pod skórę stymuluje powstawanie nowych naczyń krwionośnych, w wyniku czego kolor rozstępów zbliża się do naturalnej barwy skóry, a ich struktura poprawia się dzięki wzmożonej produkcji włókien kolagenowych. Karboksyterapia jest obecnie uznawana za jeden z najskuteczniejszych zabiegów w walce z rozstępami. Na naszej stronie internetowej można poczytać więcej o jej zastosowaniu: Link do: KARBOKSYTERAPIA - Podgórski Dom Urody.

no własnie, i takie wstrzykniećei uważam za dużo skuteczniejsze niz kremy, pomyśl sama - krem stosujesz na zewnątrz podczas gdy problem jest głębiej, ja bym sie nie zastanawiała

Urodziłam w grudniu i nie za wiele tych preparatów uzywałam w ciąży, przy kolejnej będę już wiedziała co robić… Teraz chyba faktycznie rozwaze zabieg, skoro jest bezpieczny to mnie ostatecznie przekonuje.

reklama
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry