reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Patryk - 27 HBD - 700gram - 33cm - 4 APG.

reklama
To, że się nie pytam to nie znaczy, że nie chcę wiedzieć;p Wchodzę na temat Patryka eee kilka razy dziennie i czekam aż zobacze wpis: "jutro wychodzimy;p"

też bym chciała taki wpis dać :)
wczoraj pierwszy raz pozwolono mi karmić z butelki mojego szkraba :) :*
teraz prawie codziennie dostaję Go na ręce :-D
tleny od 30 do 45 tak się wahają narazie... jeśli nic nie wyskoczy po drodze i Mój Maluch pozbędzie się CPAPu to za 2 góra 3 tygodnie wyjdziemy....
Waga 2,630 - trroche schudł bo bardzo poci się w inkubatorze, od poniedziałku do łóżeczka! :)

11082012249.jpg 11082012250.jpg

śliczny Twój krasnalek! jakbym swojego widziała-kochana juz bliżej niz dalej-jeszcze troszke czasu na oddychanie i do domku oj czuje ze mały cie niebawem zaskoczy!

Ainhoa aleś Ty niecierpliwa :)
Patryk w łóżeczku :)
100% lepiej się zachowuje!
tleny 30, 35, 40 w takich wahaniach.
pierwsza próba przystawienia do piersi ;) w miare udana (najeść się nie najadł ale troche posmakował i possał)
waga 2,700
i prawie 4 godziny w ramionach mamy =)

reklama
A jak pierwszy raz dopiero go przystawiałaś to co robiłaś, żeby przez ten czas mieć pokarm? Laktator szedł w ruch?

No to fajnie, że już w łóżeczku:) Dzielny szkrab!

Do góry