reklama

Paulinka 27tc 1100g 37cm

Mówię Wam, z Paulinki będzie niezła łobuziara:tak:Agentka z niej jakich mało. Cieszę się, że takie fajne wiadomości przynosicie. Aż serce się raduje, gdy patrzy się na nowe umiejętności naszych szkrabów.

reklama
Jesteśmy już po ABR, udało się dzisiaj i mamy w końcu wklejkę "słuch prawidłowy" :tak::tak::tak: Jeszcze zwykłe badanie słuchu na 1.5 roku ale to już raczej dla pewności. Kolejny cud. I dziś już mi nic humoru nie popsuje :-)

Brawo, brawo, brawo!!!
A jak będzie jutro?;-) Mam nadzieję Dorota, ze ostatnie sukcesy Paulinki i to, że tak pięknie się rozwija (przeca ma tak naprawde dopiero 11 mies i to po ciężkich przejściach), da Ci siłę, napęd i wiarę na przyszłość. Bo masz absolutnie wyjątkową córcię-wojowniczkę:tak:
Tego życzę Ci z całego serca:tak:

Ps. A tak naprawdę te nasze problemiki z dziećmi to pikuś, prawda? Jak pomyśleć, co wróżyli lekarze... Ja tak sobie zawsze powtarzam w słabszych chwilach. Poomaga. Zmiana punktu odniesienia jest balsamem dla naszej psychiki.

Tak, ja mam dzika satysfakcje, że lekarze tak się pomylili, ale to dopiero od nowego roku :-)
Już mi nie zależy kiedy, za ile, już mi wisi jak gdzies to pisałam. Grunt, że wiem, że się da. Mamy czas, damy radę :tak:

Super wieści! Nie czytałam wątku Paulinki kiedy była zupełnie malutka, ale teraz jak czytam i widzę jakie postępy robi jestem pod wrażeniem. Kolejny przyklad mogący być iskierką nadziei.

Gratulacje:-) Wobrażam sobie jaki dobry humor masz. Skądś to znam;-)
Dziewczyny jesteście żywym przykładem na to, że nigdy, ale to nigdy nie nalezy się poddawać i trzeba walczyć!

Póki pamiętam zapiszę też tutaj (bo mamy czytelników nie zarejestrowanych;-)), że na 14 miechów Paula waży 7 kg :-D tak, tak, wiem, raz się martwię, raz się z tego śmieję ale co mi zostało? No chyba poza wizytą w CZD w poniedziałek już nic ;-)
Kochani, wyciągam walizę i zaczynam pakować, w sobotę 7 rano pociąg, ale neta będę miała więc Was nie opuszczamy ;-)
Jeszcze jutro załatwić świadczenie pielęgnacyjne (bo już rozwiązałam umowę o prace) i ostatnia rehabilitacja i Paulinka ma tydzień przerwy na poukładanie sobie wszystkiego w główce. I na odpoczynek oczywiście :-p

Zapomniałabym, mamy spotkanie z 2 mamami z BB w planach, z Franiową mamą i Agapą. Mam nadzieję, że jakieś zdjęcia zrobimy, albo zapomnimy z wrażenia :zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny no to życzę Wam udanego wypoczynku i czekamy na dobre wieści z CZD. Dorota mówię Ci, Paulinka już teraz dba o figurkę, żeby w przyszłości nie musiała wklejać takich suwaczków jak my;-)
Pozdrów dziewczyny i koniecznie zróbcie zdjęcia i oczywiście pochwalcie się nimi :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry