reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Paulinka 27tc 1100g 37cm

reklama
Rozwija nam się przeziębienie, jutro też odwołam rehabilitację, bo w czwartek SI nie mogę darować, choćby trzęsienie ziemi było :no: Jeszcze może jutro do lekarza skoczymy po poludniu jakby było gorzej. Na razie brak gorączki, bogu dzięki.

Duzo zdrowka dla Paulinki!!!! Oskar co dopiero skonczyl antybiotyk - katar i kaszel :/
Wlasnie obejrzalam fotki i filmik Paulinki ale sliczna z niej dziewczynka i jaka wesola!!!

Ostatnio jestem do tyłu z głównym,ale własnie obejrzałam filmik:tak:
Paulinka jest niesamowita!Śmieszka nasza mała:-);-)
No i pieknie rzuca "glutem":-)
Szymon by w zyciu tego nie dotknął:no:
Duzo zdrówka dla Paulinki!!

reklama
A dziękujemy lepiej :-)
Właśnie wróciłyśmy z SI, młoda szalała, uwielbia te zajęcia :tak: pani Nina powiedziała, że cudnie się z nią ćwiczy bo poddaje się wszystkiemu jakby wiedziała, że to dla jej dobra. No ale od 3 miesiąca życia jest rehabilitowana, dla niej ćwiczenia to jak jedzenie i spanie, normalka ;-)

Madzia Paulinka lubi rzeczy glutowate, lepkie, maziowate, choć z pewną odrazą ale bierze do ręki, gorzej z sypkimi rzeczami, ale próbujemy, to jest długa i mozolna robota, ja nie mogę robić przerw a jak się tak zdarzy to młoda zaraz cofa się do tylu i zaczynamy od początku :no: 3 tyg przerwy w SI i zaczęła się potykać, zataczać itd. Więc codziennie trzeba próbować... Gorzej, że mnie czasu brakuje chwilami, nie mogę sobie dobrego grafiku skonstruować ;-)

Zdjęcie0958.jpg
Zdjęcie0963.jpg

Tak sobie sama wybieram przyrządy do terapii, zwłaszcza do masażu ;-)

EDIT:
Jak wróciłyśmy do domu czekała na nas kołderka dociążająca. Wg ustaleń z terapeutką przykryłam nią Paulince same nózki a na to dałam jej kołderkę. Zasnęła momentalnie i nie zrzuciła jeszcze z siebie kołdry. Tę dociązającą usunęłam delikatnie. Mamy tak przez 2 tyg młodą przyzwyczajać, stopniowo będzie zakrywana coraz dalej.

Ostatnia edycja:
Do góry