Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dorotka - a lekarz co mówił o seksie?? Zabronił?
Mnie ciagle męczą mdłosci i wymioty i nie mam nawet ochoty na amory...
.Juz raz tak zrobilismy ale ja sie wtedy nie podniecilam a teraz tak i ta krew i do teraz plamie mnie ale plamie
.
a ja najchetniej bym gdzes poszla aby zrobili mi usg do mojego szpitala nie pojde w do innego trzeba jechac a nie ma kto ze mna pojechac :-(.
Dziewczyny pomocy Boze gdybym wiedziala ze tak sie to moze skonczyc to nigdy bysmy tak nie zrobili .
Z moim M w nocy wzielo nas na amory a wiem ze plamilam juz i ze mam lezec to wiecie
nie przytulamy sie tak konkretnie tylko piescilismy sie i dodam ze M nie pchal mi nigdzie palcow ani niczego innego i zaraz po tym pieszczeniu sie ja zaczelam plamic :-( nie duzo ale zawsze cos
tzn szlam po tym zaraz do lazienki i nie mialam majtek i polecialo ze mnie kilka kropel na podloge
po pottarciu sie bylo wiec wzielam w nocy luteine dopochwowo i w pochwie tez jest
brazowawo :-(
Ale tak na poważnie leż kobieto ile wlezie i bierz ta luteinkę. Trzymam kciuki bedzie dobrze.
.