reklama

Październik 2008

Ja zamierzam od poniedziałku dużo spacerować. W domku tylko okna zostąły do umycia ale to obiecał zrobić mi mąż. Niech się wprawia...potem przy dziecku będzie ciężko mi samej dbać o porządki.

Miroslava tylko się nie przemęczaj!

reklama
Mi naszczęście leżec nie kazał, ale mam uwazać na konie i inne zwierzaki, zarówno w domu jak i w pracy, unikać pobierania prób do badań od zwierząt bo nigdy nie wiadamo co wyjdzie, ja pomagalam w działce zakaźnej, sama jestem tzw paszowcem czyli środki żywienia zwierzat i utylizacja. I dlatego poco ryzykować.

ppatqa jak możesz by na zwolnieniu to nie ryzykuj
ba praca rzeczywiście nie najlepsza dla ciężarnej

Avialle Madurowicz super! opieka na położniczym i później już z dzieciątkem super!
tylko te zapadające się łóżka:baffled:ale ponoc zmienili (znajoma rodziła tam w lutym)

ja nie szłam do MP bo się nasłuchałam (od bliskich znajomych), że tam traktują przedmiotowo bardzo - jedna poszła to dawac następną - ale ogólnie jestem zdania, że w każdym szpitalu możesz trafic na super lekarzy i położne z taki samym prawdopodobieństwem, że trafisz na zołzy i konowałów. Sama zadecyduj :tak:

tym z Was które są lub będą na zwolnieniach moge powiedzie, że w domu wcale tak nudno nie jest jakby się mogło zdawac;-)

ppatqa ja też mam z tym problem, lekarz kazał mi leżeć, ale ja nie potrafię. Dzisiaj ugotowałam już obiad i umyłam 3 okna. Jutro moja mama do mnie przyjeżdża, bo to ona chciała myć moje okna, ale ja jakoś nie potrafię nic nie robić:baffled:

Wiesz co nie gnewaj sie na mnie ale moim zdaniem to bardzo nieodpowiedzialne
z Twojej strony bo jak lekarz kazal lezec to musi byc w tym jakas przyczyna .
Ja juz jedna ciaze poronilam ( nie wiem czy ty tez miasz te okropne przezycia
za soba ? ) i teraz lekarz kazal mi lezec plackiem wiec leze tez juz nie moge ,
ale nie wiem co bym zrobila gdyby sie cos nie tak mojemu dziecku stalo ja jedynie chodze troche po domu i pozmywam naczynia i to wszystko co robie:tak:.
Tez juz nie moge lezec ale dla fasolki wszystko i na twoim miejscu tez bym
lezala bo stracic dziecko to jest sekunda :wściekła/y::-(

Witam!!!
Bylam u lekarza i jest wszystko ok, serducho bije, slychac i widac;))) fantastyczne doswiadczenie;))
Niestety mdli mnie juz tak konkretnie, ze funkcjonowac nie moge... a wez tu przy malym dziecku nie rob nic... najgorsze jest to, ze zapach jedzenia jakiegokolwiek doprowadza mnie do furii...
heh, a juztro mam zajecia i jak ja przetrwam caly dzien??? oby te 3 miesiace szybko minely;))
Pozdrawiam.

Dorotko, kochanie, dziękujęże się o mnie martwisz i nie obrażam się. Lekarz kazał mi leżeć ze względu na to że jak ostatnio byam u niego to byłam lekko przeziębiona i maleństwo jest trochę za małe. Owszem ja też kiedyś poroniłam i wiem na ile mogę sobie pozwolić. Nie przemęczam się. Jeżeli czuję się chociaż troszkę zmęczona to zmykam do wyrka i żadna siła mnie z niego nie wyciągnie;-). Ja nie mam objawów ciąży, właściwie to czuję sie jak przed ciążą. W sumie naprawdę dobrze. Nawet lekkie bóle brzucha mi ustały:-). A mycie okien, w moim wypadku naprawdę nie jest ciężkie. Za to z firanami to wiem, że już sobie nie poradzę i nie będę ich nawet zdejmowała z karniszy. Zdejmie je mój mąż, a zawiesi moja mama( bo jak on to zrobi, to lepiej nie mówić:-D)
Więć Corotko, naprawdę, nie martw się o mnie. Wiem, że Ty ostatnio przeżywałaś ciężkie chwile i w Twoim wypadku napewno też nic bym nie robiła. Pozdrawiam Cię i Twoją fasolke serdecznie
Buziaczki!!!

Miroslava1979 nie przemeczaj sie:)

Niezapominajka witaj:))

Mnie sie nie nudzi na zwolnieniu mam kupe roboty,bo przygotowuje sie do egzaminu więc cale dnie przed ksiazkami.

I wiecie co jak tak patrze podbrzusze mi wyskoczylo jejku ale sie ciesze powoli zaczyna byc widac:))):-)

Czesc dziewczyny wlasnie wrociłam od lekarza dalej mam lezec i dostalam lek przeciw wymiotom i jesli nie pomoze to od jutra oddział mnie czeka. Dzidzius troszke za maly ale ponoc w normie:-(

reklama
Czesc dziewczyny wlasnie wrociłam od lekarza dalej mam lezec i dostalam lek przeciw wymiotom i jesli nie pomoze to od jutra oddział mnie czeka. Dzidzius troszke za maly ale ponoc w normie:-(

Agamir spokojnie. Nawet jesli trafisz na oddział to tym lepiej dla ciebie. Będziesz miała opieke 24 godziny na dobę i wszystko będzie już tylko lepiej. Buziaczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry