reklama

Październik 2008

reklama
Mirabelka witaj :-)
A co do macicy to mnie lekarz powiedzial ze ja mam macice w dolozgieciu i nie wiem co to znaczy
moze ktoras z was wie?
A co bolow brzucha to tez czasem biore nospe aha i wicie co mnie czasem boli
brzuch jak na @ i ten bol mnie martwi moze ktoras wie cos na temat takich bolow jak na @ ?

Czesc dorotka 1234567 mam to samo plusrzywe połozenie na razie kazał leżec

mnie tam zaden lekarz nie powiedzial ze mam jakies skrzywienie na macicy
tylko ze mala macica i w dolozgieciu ale wydaje mi sie ze te dolozgiecie to nie
jest nic strasznego :tak: .
Ja tez leze non stop ale ja chyba przez tego krwiaka i przez to ze juz w tej ciazy plamilam i ciaza jest przez to zagrozona .
Jak ktoras zna sie na tych macicach to prosze napisac

sa_raa i jak poród w madurowiczu?? /Ja mysle o Matce polce.

Mirabelka Witaj!!!:-)

Moja macica tez ma dziwny ponoć kasztaut przycisne gina w poniedzialek niech mi mówi co i jak:)

Mój szef też nie byl zachwycony zwolnieniem,ja wysyłam meza to mi zanosi do pracy:)

Witaj Mirabelka:)

Ja równiez mam tyłozgięcie i mam leżeć na brzuszku...brzuszek pobolewa mnie od czasu do czasu - są to 2-3 minut kłócia.

Ale za to od tygodnia o 6.30 mam bliskie spotkania z klozetem wrrrr

Mój szef też nie byl zachwycony zwolnieniem,ja wysyłam meza to mi zanosi do pracy:)

Chyba żaden szef nie jest tak naprawdę zachwycony. Moja szefowa, przyjeła z uśmiechem wiadomość o ciaży - wtępnie ją przygotowywałam, ze chce iść na zwolnienie i że mam dziś wizytę. Właśnie piszę koleżankom z pracy "testament" po mnie - co, kiedy i dla kogo trzeba zrobić jak mnie nie będzie. A w poniedziałek zwolnienie przyniesie mąż;-)

Szef zrobił :szok:, ale przyjął to spokojnie, i powiedział żebym juz przy koniach tez nie pracowała. Ja czuje sie wmiarę, ale niewiem co można tyle czasu robić w domu, zaczyman leniuchować:-)

reklama
ppatqa ja też mam z tym problem, lekarz kazał mi leżeć, ale ja nie potrafię. Dzisiaj ugotowałam już obiad i umyłam 3 okna. Jutro moja mama do mnie przyjeżdża, bo to ona chciała myć moje okna, ale ja jakoś nie potrafię nic nie robić:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry