reklama

Październik 2008

Tak, 100% na szczęscie. Jednakże zawsze coś więcej by się przydało ze względu na maluszka no ale trudno.

Fajnie , żesię przeprowadzacie. My musimy pomyśleć o jakim małym remoncie. W wakacje remontowaliśmy łazienkę i nie jestem pewna czy znowu chce żyć w takim bałaganie...

Nam się marzy domek ale to za kilka lat:)

reklama
Hej my dzisia dalej walczylismy z ogrodzeniem, ale naszczęście dzis czułam sie dobrze. Wczoraj pilnowalismy 4-letniego chrześniaka, i to on powiedział siostrze męża jak wrócili z koncertu, że ciocia ma w brzuszku dzidzie, ale byli zdziwieni:-)
Mnie jedynie strasznie męczy spanie.

Witam wszystkich.

Ładny dzień się zapowiada. Mój pierwszy dzień na zwolnieniu:tak:Super, ze nie trzeba było wstawać do pracy:)

pptaqa no to już sie nie uda zachować tajemnicy do świąt;-)

Kaka82 eitsj i miłro dnia
U mnie bura pogoda
Na 17 lece na usg genetyczne trzymac kciuki dziewczyny
A o 12 będe u fryzjera intensywny dzien sie zapowiada:)

Kaka ja juz od ponad miesiaca na zwolnieniu fajnie jest w domu :-) ale jeszcze lepiej jest jakbym
mogla sie ruszac i wstawac dalej niz do kompa i do lazienki :-(
A i nauka mnie tez nie idzie ja mam sie uczyc na prawko ale niestety sie nie da :-(
A pozatym musze przesunac ten egzamin mam go 12 kwietnia ale teraz jak sie nie moge ruszac
to ani jezdzic nie moge ani stresowac wiec postanowilismy z M ze przelozymy ten egzamin i bedzie on dopiero na czerwiec a do czerwca to juz moze sie bede mogla ruszac :-)

Cześć dziewczyny, ale pięknie jest na dworzu. Rano mój M otworzył okno i obudził mnie spiew ptaków:-) Normalnie nie wiem co mam robić, obiad, a może najpierw spacer??????....Hmmmm, chyba muszę sie mocno zastanowić.
A o !7 to będę mocno zajęta..... Trzymaniem kciuków:-D
Powodzenia!!!!!!!
Miłego dzionka dziewczynki!!!!!!!

dorota123456789 okej odpisze napewno jak mój skarb sie miewa:))
A ty leż i odpoczywaj,pomodlilam sie wczoraj za Ciebie musi byc dobrze innej opcji nie ma:)
Tez sie zastanawialam nad przelozeniem egzaminu,stres straszny jest nie wiem samapogadam z ginekologiem moze

reklama
kaka82 Ja też perwszy dzień na zwolnieniu wiec nie bylo wyboru musielsmy powiedziec wczesniej, mieszkamy razem z moimi rodzicami, a tescie tez mieszkaja blisko. Ja się lenię. 82 to twój rocznik??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry