reklama

Październik 2008

motylek6 - Mam nadzieję, że szybko uporasz się z przeziębieniem ;-). Życzę zdrówka zarówno Tobie jak i Maleńkiej :tak:.

Okna umyte, zakupy zrobione i obiad zaliczony :tak:. Teraz pije sobie kawkę i jak już chwilę odpocznę to wybiorę się na mały spacerek :tak:. Jest tak piękna pogoda, że aż mi szkoda w domu siedzieć.. :tak:

Ciągnie mnie ten brzuszek, oj ciągnie..
Ania, mnie wczoraj po przemeblowaniach ciągnął.... dziś ciut mniej... Ginka mi wczoraj powiedziala, że Mały nisko leży i przy wstawaniu mogę czuć dyskomfort

reklama
Witam popołudniowo, pózno bo rano nie bylo czasu zaglądnąć do Was a potem pojechaliśmy na zakupki i dlugo się schodziliśmy po sklepach ale opłacało się M kupil sobie 2 pary spodni a ja zajefajne butki, ktore już wcześniej se upatrzylam, zawieżliśmy małą do znajomej na cale popołudnie bo się na dziś umówiły a teraz w domku już.

Motylku bardzo się cieszę że masz takie grzeczniutkie dzieciątko:tak:
Aniaa- ja też trochę niespokojna jestem bo mało dziecko się rusza, ale zobaczymy do wieczora;-) A u nas też pogoda podobna do tego co u Was, brzydko, ciemno i leje:no:

Dziewczyny ja nie wiem gdzie wy mieszkacie bo u mnie jest pogoda BUTELKOWA ale nie ma zle mnie jakos to dzis odpowiada Dzis mam nawet fajny humorek :tak:
CZARNA no cos Antuanet nie ma a ona miala teraz jakos termin ???????:-p
MOTYLKU a myslalam dzis o tobie :tak:Normalnie jak czytam twoje posty to sie wzruszam Ciesze sie ze mala rosnie A tobie zycze abys uporala sie z przeziebieniem Jakl ci nie minie to lec do lekarza coby nie narazac Amelki

No ja tez mysle ze jutro lub w poniedzialek Justynka juz bedzie z nami ale moze w poniedzialek bo juto niedziela wiec moze jej nie wypuszcza;-)

Asia odzywala sie dzis wczesniej Mysle ze jak cos to dalaby znac;-)
ANIAA super ze Szymek oddal z nawiazka Moja Oliwa sie non stop rusza ale tak pojdeynczo pewnie wieczorem zacznie tancowac :tak:

Wiecie co usmialam sie bo poczytalam M to co napisal MOTYLEK i mowie mu ZE ONA MA JUZ SWOJA CORECZKE ,A JA KIEDY ??????
a M na to " TY BEDZIESZ MIALA POJUTRZE " :-D:-D:-Dhihihihihihihihihhihi ALE SIE USMIALAM

Ja posprzatalam juz wsio pomylam lazienke i wc,kurze.kuchanie,i zamiotlam i pomylam podlogi Podczas porzatkow bolal mnie brzuch ja na @ i sie stawiam i tez czasem kul i ciagnal.Pozniej jak jadlam obiad to przeszlo jak reka odjal i teraz zas zaczyna mnie brzuszek bolec ale pewnie u mnie na tym sie skonczy hehehe

reklama
gosia to zes odwaliła kawał roboty:tak:

ja chciałam i chce nadal mi sie spac ale jakos nie moge zasnac:szok: moj organizm chyba nieprzyzwyczajony do drzemek:cool2:
ps wlasnie mi sie trawa parzy(czyt liscie malin) tak moj M mówi:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry