dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
JUSTYNKA nie wiem co ci powiedziec :-(Strasznie mi przykro ze z mama sie nie uklada :-(Jestem z Toba i 3 maj sie kochana TULE CIE MOCNO
EWELA dobrze ze poszlas dzis do tego szpitala i zalatwilas sobie miejsce na piatek :-)
ANETKO witaj na BB i pisz w miare czesto ;-) Ucaluj Kubusia od ciotek z BB
Ja poprasowalam Juz mam wszystkie ubranka dla malej wyprasowane jeszcze tylko poszewki na lozeczko musze wyprasowac te co maja ubraz M z mama
jak ja bede w szpitalu
M dzwonil do mnie raz i pisze smsy abym podala mu wynik meczu bo to maniak pilki noznej hihih Ide sie myc dziewuszki i chyba sie poloze bo cos senna juz jestem ;-)Oliwia sie rusza w brzuszku wiec jest oki
EWELA dobrze ze poszlas dzis do tego szpitala i zalatwilas sobie miejsce na piatek :-)
ANETKO witaj na BB i pisz w miare czesto ;-) Ucaluj Kubusia od ciotek z BB
Ja poprasowalam Juz mam wszystkie ubranka dla malej wyprasowane jeszcze tylko poszewki na lozeczko musze wyprasowac te co maja ubraz M z mama
jak ja bede w szpitalu

M dzwonil do mnie raz i pisze smsy abym podala mu wynik meczu bo to maniak pilki noznej hihih Ide sie myc dziewuszki i chyba sie poloze bo cos senna juz jestem ;-)Oliwia sie rusza w brzuszku wiec jest oki

1.5 godziny na plecach co jest niewykonalne dla mnie i zakazane przez gina...i do tego tak ze glowa jest troche nizej niz nogi wiec wszystko podplywa mi do buzi
Obudził mnie Mały swoim przeciąganiem, a potem zaczął mi się brzuch stawiać, razem z bolącym krzyżem. Myślałam już , że to TO, a tu kolejny raz D-U-P-A!!!!!!!!