dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Acha na nieobecnosciach wiesci do czarnej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie jest 23-24 stopnie w porywach do 25! kaloryfery pozakręcane a teść czasem wpadnie i mnie jeszcze opitala, że mały zmarznie, normalnie nie wiem co robić, bo przecież nie otworze okna przy dziecku, żeby go nie zawiało. Za to ubieram go bardzo leciutko i nakrywam tylko kocykiem.No właśnie, kocham mojego skarba nad życie, ale trochę mnie męczy, że jestem totalnie ubezwłasnowolniona, jeszcze mój M ma teraz tyle pracy, że szkoda mi go, że i w polu i w domu musi wszystko zrobić.Wiolu u mnie podobnie - czasem mały jak zje to zamiast spać - płacze
A jak śpi to ja też mogłabym posprzątać ale to szuranie mogłoby go obudzić.
No i aby coś załatwić muszę prosić męża albo teściową.

Dorotka spokojnie, wiem wiem zaraz mnie zlinczujez za te słowa, ale leżała ze mną w szpitalu dziewczyna 2 tyg po terminie i też jej nie wywoływali i ona strasznie się denerwowała, kilka dni Cię niestety nie zbawi, a może Oliwka właśnie potrzebuje tych kilku dni, żeby się "dokluć" jak potrzeba. Wytzrymałaś 40 tygodni, cóź więc znaczy jeszcze 1 tydzień?MADZIU dobrze ze w szpitalu choc troche pomogli No teraz musisz sie oszczedzac i czekac aby sie zagoilo :-)Co do mojego czekania to ja nie mam cierpliwosci i juz jestem ZDESPEROWANA :-(
A co do temp.to sie nad tym nie zastanawialam i nawet nie mam jeszcze termometra w tym pokoju Musze sobie kupic bo inaczej nie bede wiedziala ile mam stopni :-(
Pati, a Ty wogóle po porodzie jesteś czy krótkim urlopie w szpitalu? Normalnie żwawa jak nie po urodzeniu dziecka. Ja 2 tyg. PO i nadal nie mogę się ogarnąć, łażę jak kura rozpiździana do kwadratu, a Ty ciach pach i w pełnej krasie na imprezkę się szykujeszmaly usnal wiec sie zabiram za siebie o 18 pępkowe
;-)
.

i będę miała pewnie ograniczony dostęp !! kurde!!!! muszę go chwilowo wyłączyc...