reklama

Październik 2008

reklama
My mamy ok 18 stopni w pokoju, a kapiemy Lenke w łazience to tam jest cieplutko,:tak:

Ppatqa- udanego wieczorku:tak:
Madziu- wspolczuje Ci tych dolegliwosci ze szwami:no:
Agniesia- wspolczuje Ci tej tesciowki, ale jak piszesz ze jeszcze tylko tydzien to jakos wytrzymasz;-);-)

Dzieki dziewczyny:-)czyli jesli troche tam podgrzeje to bedzie ok.bo narazie jest tam 17 stopni i nawet mi jest tam zimno.ale do 19 mysle ze nie bedzie wiekszego problemu podbic.
Ppatqo milej imprezy!
Magdziunia wspolczuje ....mam nadzieje ze szybko minie .
Dorotka damy rade!
Ula no wlasnie ja bede kapac malego w pokoju bo nie mam lazienki na tym pietrze, a nie chcialabym go przenosic mokrego przez zimna klatke schodowa.wiec przed kapiela bede piecykiem pokoj dogrzewac.

Dziewczyny czytam o tej temperaturze u Was i jestem w soku! :szok: u mnie jest 23-24 stopnie w porywach do 25! kaloryfery pozakręcane a teść czasem wpadnie i mnie jeszcze opitala, że mały zmarznie, normalnie nie wiem co robić, bo przecież nie otworze okna przy dziecku, żeby go nie zawiało. Za to ubieram go bardzo leciutko i nakrywam tylko kocykiem.

Wiolu u mnie podobnie - czasem mały jak zje to zamiast spać - płacze :baffled:
A jak śpi to ja też mogłabym posprzątać ale to szuranie mogłoby go obudzić.
No i aby coś załatwić muszę prosić męża albo teściową.
No właśnie, kocham mojego skarba nad życie, ale trochę mnie męczy, że jestem totalnie ubezwłasnowolniona, jeszcze mój M ma teraz tyle pracy, że szkoda mi go, że i w polu i w domu musi wszystko zrobić.:crazy:
Madziu, też byłam dziarska dziołcha i na trzecią dobe po operacji zaliczyłam kąpiel i mycie głowy i potem 4 dni pod kroplówą leżałam, bo dopadł mnie zespół popunkcyjny. Niestety wszystko powoli i w swoim czasie, bo potem pojawiają się takie właśnie komplikacje - zdrówka życzę Kochana!!!

MADZIU dobrze ze w szpitalu choc troche pomogli No teraz musisz sie oszczedzac i czekac aby sie zagoilo :-)Co do mojego czekania to ja nie mam cierpliwosci i juz jestem ZDESPEROWANA :-(
A co do temp.to sie nad tym nie zastanawialam i nawet nie mam jeszcze termometra w tym pokoju Musze sobie kupic bo inaczej nie bede wiedziala ile mam stopni :-(
Dorotka spokojnie, wiem wiem zaraz mnie zlinczujez za te słowa, ale leżała ze mną w szpitalu dziewczyna 2 tyg po terminie i też jej nie wywoływali i ona strasznie się denerwowała, kilka dni Cię niestety nie zbawi, a może Oliwka właśnie potrzebuje tych kilku dni, żeby się "dokluć" jak potrzeba. Wytzrymałaś 40 tygodni, cóź więc znaczy jeszcze 1 tydzień?

maly usnal wiec sie zabiram za siebie o 18 pępkowe
Pati, a Ty wogóle po porodzie jesteś czy krótkim urlopie w szpitalu? Normalnie żwawa jak nie po urodzeniu dziecka. Ja 2 tyg. PO i nadal nie mogę się ogarnąć, łażę jak kura rozpiździana do kwadratu, a Ty ciach pach i w pełnej krasie na imprezkę się szykujesz :szok:;-):-p.

Asia - my mamy problem dokładnie odwrotny niż Ty ... nie da się u nas przykręcić kaloryferów i obniżamy temperaturę otwieraniem okien ... (bez otwierania okien temperatura jest powyżej 25 stopni!!!!), więc właściwie cały czas okna sa otwarte, a i tak ciężko jest osiągnąć 20stopni ... a nie wiem jak to bedzie z Szymkiem... czy nie zaszkodzą mu te ciągle pootwierane okna ... z kolei 25 stopni to za dużo !! do tego sucho strasznie... teraz juz nawilżacz mamy, więc troszkę lepiej, ale tak naprawdę to powinien chodzić non stop./..ehhh...

Kurde... wiecie co ???? właśnie rozwaliłam ładowarke do komputera :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry: i będę miała pewnie ograniczony dostęp !! kurde!!!! muszę go chwilowo wyłączyc...

reklama
WIOLU pewnie ze wytrzymam Ale wiesz latwo nie ma :-(Ja sie wlasnie boje ze az tak mnie dlugo przetrzymaja Ja jakos moze wytrzymam ale boje sie ze przez to czekanie lekarzy cos sie moze wydarzyc z Oliwia bo rozne sa przypadki :-(
KAKA duzo zdrowka zycze
ANIAA z ta ladowarka to pech :-( Mam nadzieje ze uda ci sie do nas wchodzic czesto :-)

Ja bylam z M na spacerze i w sklepie Jak M jest w domu to jakos mi lepiej I moja Oliwka Szaleje w brzuszku i tylko to mnie POCIESZA :-)

NA NIEOBECNOSCIACH WIESCI OD CZARNEJ :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry