malaulka
Podwójna mamusia
Witam,
Dorotka u nas nocka dobrze, wyczyściliśmy nochalek ok 23.30 i zasnęła tak obudziła się o 6.30, więc spała tak jak zawsze.... pocycała i znów było czyszczenie noska i śpi do tej pory.... więc jest ok...
Dziś u nas pochmurno ale ciepło więc wybierzemy się na spacer.
Kupiliśmy sobie kominek tzw kozę bo tu są standardowe kominki z taką wielką dziurą do komina i cale ciepło uciekało przez niego a teraz mamy ten nowy kominek M pouszczelniał wokoło rury, pouszczelnial też drzwi i nie ten dom...
cieplutko jak nie wiem:-)....
Ja muszę dziś zrobić porządek w szafkach kuchennych, noi jakiś obiadek a reszta się zobaczy jak Lenka będzie przez dzień....
A na popołudnie mam umówioną wizytę u lekarza na tę kontrolę po porodzie....
Dorotka u nas nocka dobrze, wyczyściliśmy nochalek ok 23.30 i zasnęła tak obudziła się o 6.30, więc spała tak jak zawsze.... pocycała i znów było czyszczenie noska i śpi do tej pory.... więc jest ok...
Dziś u nas pochmurno ale ciepło więc wybierzemy się na spacer.
Kupiliśmy sobie kominek tzw kozę bo tu są standardowe kominki z taką wielką dziurą do komina i cale ciepło uciekało przez niego a teraz mamy ten nowy kominek M pouszczelniał wokoło rury, pouszczelnial też drzwi i nie ten dom...
cieplutko jak nie wiem:-)....Ja muszę dziś zrobić porządek w szafkach kuchennych, noi jakiś obiadek a reszta się zobaczy jak Lenka będzie przez dzień....

A na popołudnie mam umówioną wizytę u lekarza na tę kontrolę po porodzie....

i jak nocka???
A pozatym zachowałam sie bezczelnie bo poprosiłam Laure aby pochwaliła sie domkiem jaki dostała na urodzinki!!!! bo oni zapomnieli ze wnuczka miała urodziny:-
dzis poczekam ale jak jutro do 10 bedzie tak walic ;-) to jade do lekarza.
a z tym domkiem urodzinowym dobrze zrobilas (kurcze wiem jak to boli jak dziadkowie zapomna o wnukach)