dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Justynka u mnie jest podobnie mimo ze jest Oliwia oczywiscie ona jest najwiekszym szczesciem To te swieta nie sa tak radosne jak zawsze Pewnie przez sytuacje z M :-(
MARTYNKA jestem w szoku z tym zabkiem
My juz po zastrzyku Dzis zas byl nowy wenflon i mega wydzieranie sie Oliwia :-
-
-(Biedna zas cala pokuta Tak strasznie plakala nawet jak mi ja dali to nie umialam jej uspokojic
Teraz spi zmeczona i pokuta
A mnie cos chyba zaczyna brac tzn grypa zoladkowa Nie miala ona mnie kiedy brac jak w swieta
Tzn narazie mnie brzuch pobolewa i delikatnie bardzi mnie sciga do wc ale biegunki narazie nie ma Jest mi do tego niedobrze i odbija mi sie JAJKIEM a jajka nie jadlam A ja zazwyczaj jak mam takie chorobsko to odbija mi sie wstretnym jajkiem:-(Mam jednak nadzieje ze sie to bardziej nie rozwinie Musze sie najesc na zapas 
MILEGO SWIETOWANIA
MARTYNKA jestem w szoku z tym zabkiem

My juz po zastrzyku Dzis zas byl nowy wenflon i mega wydzieranie sie Oliwia :-
Teraz spi zmeczona i pokutaA mnie cos chyba zaczyna brac tzn grypa zoladkowa Nie miala ona mnie kiedy brac jak w swieta
Tzn narazie mnie brzuch pobolewa i delikatnie bardzi mnie sciga do wc ale biegunki narazie nie ma Jest mi do tego niedobrze i odbija mi sie JAJKIEM a jajka nie jadlam A ja zazwyczaj jak mam takie chorobsko to odbija mi sie wstretnym jajkiem:-(Mam jednak nadzieje ze sie to bardziej nie rozwinie Musze sie najesc na zapas 
MILEGO SWIETOWANIA
. Takiego ... za rok jadę do moich rodziców z moją rodziną. Jak jej dzieci brakuje, to niech za córkę się weźmie ...ale nie będę psuć świątecznego nastroju i narzekać. Następne święta dopiero za rok ;-).
Ciekawe czy się nasłuchamy bezpośrednio i między wierszami
)