reklama

Październik 2008

Ja tez tak mysle.a moze ta herbatka co masz jej nie smakuje?bo moj ma swoje upodobania, bardzo lubi rumiankowa a uspokajajaca pluje i nie chce za bardzo...
ASIU mojej chyba zasmakowala ta zwykla z biedronki :-D

To powiedzcie co mam robic w nocy tez ja pojic herbatka ???W szpitalu mowili mi ze ta zwykla hernate moge jej podawac w temperaturze pokojowej czyli nie musi byc ciepla
Kurcze ale dzis tam jest zimno Bylam z psem na chwile i zmarzlam :baffled:
Oliwia nie chce juz wogole spac w dzien :baffled:

reklama
witam się i ja, my dziś odpoczywamy, mały spał od 23 do 5 potem do 8, i potem już z nami w wyrku do 10, więc dał nam pospać jak nigdy, teraz jest na ganku, po spacerze w lesie, mrozik jest ale lekki
kate zobacz na suwaczek
My też sylwka w domu, M już się podpytuje kiedy przechodzimy na butle, a mi jakoś dobrze z cycoleniem, aż się sama sobie dziwię. mój w dzień rzadko wytrzymuje 2 godzinki bez cyca, za to w nocy ma ładną przerwę.Acha smoczkiem dalej pluje, bo próboje mu dawać, jak ssie rączke i nie wiem co robić???

Dzien dobry w koncu i ja sie witam. Dzisiaj w nocy o 2 was podczytalam zeby nie miec zaleglosci ale sil na odpisanie juz nie mialam.
Moja kolezanka z mezem i dziecmi niedawno pojechala, poplotkowalysmy za wszystkie czasy, powspominalysmy czasy liceum i bylo poprostu suuuper.
Powiem wam dziewczyny ze zadna z nas nie ma takiego syna jak ta moja kolezanka, poprostu masakra, tak jej wspulczuje!!!!!!!! Maly ktory jest tak sliczny, ma ogromne niebieskie oczeta placze non stoper, nawet jak pije mleko to placze!!!!!!!!Poprostu szacun dla niej, dla jej cierpliwosci bo ja bym poprostu nie dala rady. Ciagle musi go nosic, a i tak to niewiele pomaga...Maly ma juz 4 miesiace skonczone a tak jest ponoc od urodzenia....My z jackiem doszlismy do wniosku ze mamy zlote dzieci:tak:

Dorota ja tez mysle ze malej poprostu chce sie pic, ja stasiowi daje pic co 2 godziny teraz. Najpierw mleko-2 godz. przerwy-cerbatka- i znowu 2 godziny przerwy. Skoro ona nie chce pic to widocznie nie jest glodna, a jak jej dasz mleka to ona go wypije bo zna ten smak...
My chrzciny robimy pod koniec czerwca, Tu w lodzi nie robi sie tak szybko jak np u mnie w pszowie, gdzie chrzcza juz 3 tygodniowe malenstwa, jacek jest np chrzestnym kuby ktory mial chrzciny w wieku 2 lat. Dla mnie to bez roznicy czy robi sie to jak dziecko ma 2 tygodnie czy 2 lata...

Sylwestra tez spedzimy w domku sami, ale to dobrze, troche odpoczniemy po tej swiatecznej gonitwie, bo nawet nie bylo czasu spokojnie usiasc, ciagle gdzies jechalismy albo ktos jecal do nas;-):tak::rofl2:

Malutki juz lepiej, ale znowu zaczal robic brzydkie kupki, mysle jednak ze to po antybiotyku, daje mu dcoflor czy cos takiego i mam nadzieje ze szybko mu przejdzie.

Uciekam troche porobic porzadkow bo syf jakich malo mam w domu:tak:

Dorotka moj tez czesto je :-( on ma jakis mały chyba żołądek je mało a czesto. Ale w nocy ma pierwsza przerwe 4/5 h i potem co 2,5h je:tak: A jak mu dam za duzo herbatki to niechce mleka jesc. Wiec ja osobisc ie mało narazie przepajam. :tak:

Patrycja jak mały niechce smoka i niejest płaczliwy to nie dawaj mu go na siłe. Moj juz sie przyzwyczaił do niego choc z poczatku musiałam przytrzymywac mu pielucha:tak:

A moj smerf ma cały czas sapke:dry: chyba sie musze za jakims nawilżaczem rozejrzec.Normalnie denerwuje mnie ten jego nosek:crazy: Moze cos polecicie????
A my własnie idu na spacerek

CZARNA moja tez non stop charczy juz tez nie wiem z czego bo pluca ma czyste :tak:

DZIEWCZYNY POZNALAM KOGOS MA NA IMIE KACPER I POWIEM TYLKO TYLE ZE JEST BARDZO MILY :-Dnie pytajcie o nic wiecej ale musialam sie z wami tym podzielic Az mi glupio ale co raz sie zyje co nie :tak:

Witam i ja poświątecznie .... przejadłam się i od stycznia czas na intensywne ćwiczenia i zero słodyczy .... także jeszcze 3 dni mogę sobie pozwolić na serniczek apóźniej koniec tego dobrego.

Sylwester w domku i muszę się kurować, bo jakieś przeziębienie mnie dopadło, męża też zresztą :wściekła/y:

A poza tym to jakoś zmęczona jestem końcówką roku.

Ja tez tak mysle.a moze ta herbatka co masz jej nie smakuje?bo moj ma swoje upodobania, bardzo lubi rumiankowa a uspokajajaca pluje i nie chce za bardzo...

U nas to samo. Uspakajająca nie podeszła Hani.
CZARNA moja tez non stop charczy juz tez nie wiem z czego bo pluca ma czyste :tak:

DZIEWCZYNY POZNALAM KOGOS MA NA IMIE KACPER I POWIEM TYLKO TYLE ZE JEST BARDZO MILY :-Dnie pytajcie o nic wiecej ale musialam sie z wami tym podzielic Az mi glupio ale co raz sie zyje co nie :tak:

Ciekawe...ciekawe;-)

Powiem tyle ze poznalam go w swieta u znajomych i pozniej tez jeszcze raz sie widzielismy Ale on mieszka jakies 80 km odemnie i teraz gadamy przez kompa :tak:Ale ja nie mam czasu zbytnio tu siedziec Kacper chce mnie odwiedzic :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry