Magdasf1
Kura domowa;)
Dzien dobry dziewczynki:-):-)
Ja wyspana za wszyskie czasy, maly spal do 9 rano!!!!!!!!od 22 wieczorem obudzil sie o 5 na mleko i dalej kimono
Moze byl zmeczony swoim placzacym ciagle kolega i musial odespac na spokojnie;-)
Dzisiaj zawozimy zosie do dziadkow na pare dni, oni juz sie stesknili za nia
tesciowa od soboty dzwoni i sie pyta czy napewno ja przywieziemy, chociaz widzielismy sie i w wigilie i w 2 swieto

Dorotka ja mysle ze kazdy ma prawo do szczeascia, roznie w zyciu bywa, ty juz swoje przeszlas czas na cos milego dla odmiany.
Ja za niedlugo urodziny...ehh 30-tka coraz blizej, ale ponoc zycie zaczyna sie po trzydziestce wiec jeszcze wszystko przede mna
Uciekam robic pranie narazie
Ja wyspana za wszyskie czasy, maly spal do 9 rano!!!!!!!!od 22 wieczorem obudzil sie o 5 na mleko i dalej kimono

Moze byl zmeczony swoim placzacym ciagle kolega i musial odespac na spokojnie;-)
Dzisiaj zawozimy zosie do dziadkow na pare dni, oni juz sie stesknili za nia
tesciowa od soboty dzwoni i sie pyta czy napewno ja przywieziemy, chociaz widzielismy sie i w wigilie i w 2 swieto

Dorotka ja mysle ze kazdy ma prawo do szczeascia, roznie w zyciu bywa, ty juz swoje przeszlas czas na cos milego dla odmiany.
Ja za niedlugo urodziny...ehh 30-tka coraz blizej, ale ponoc zycie zaczyna sie po trzydziestce wiec jeszcze wszystko przede mna

Uciekam robic pranie narazie

, byliśmy na zakupach noi kupiliśmy malutkiej leżaczek i wydaje się że to strzał w 10 bo już dziś bawiła się dość długo w nim
;-)
Było całkiem nieźle, prawie cały czas spał, a jak nie spał to obserwował przez okno krajobraz. I był na tyle kochany, ze kupkę zarówno w jedna, jak i w drugą stronę zrobił w domku przed odjazdem, więc nie musieliśmy go przewijać w samochodzie. Nie mam pojęcia jakbyśmy to zrobili, bo miejsca nie było już wcale w środku. Jeden mały pasażer a gratów tyle, jakbyśmy się przeprowadzali... M powiedział, ze jakby wiedział jak to będzie wyglądać tobyśmy w domu zostali