malaulka
Podwójna mamusia
Witam coś pustawo na bb
wszystkie mamy zajęte albo dzieciakami albo przygotowaniami do sylwka
ja też biorę się za pieczenie ciasteczek i karpatki bo moi kochani ją uwielbiają, w sylwka będziemy sami bo nasi znajomi też zostają w domu bo też mają małe dziecko
nasza Lenka fajnie w nocy śpi dziś od 24 do 8 rano, a tak ogólnie to zasypia między 22 a 23 tylko wczoraj się jej poprzestawiało bo znajomi wieczorem przyjechali ze swoją córką i jak Lenka sobie zasnęła to ta mała zaczęła piszczeć i obudziła ją i potem jakoś nie mogła zasnąć
z noworocznych postanowień ja mam tylko jedno SCHUDNĄĆ co za tym idzie nie jeść słodyczy, ruszać się więcej Karolina ma kawałek do szkoły więc jak będzie pogoda w miarę to będę chodzić z wózkiem z Leną a nie jezdzić autem
no to ja już zmykam do swojej dzisiejszej pracy bo już południe
pa
wszystkie mamy zajęte albo dzieciakami albo przygotowaniami do sylwkaja też biorę się za pieczenie ciasteczek i karpatki bo moi kochani ją uwielbiają, w sylwka będziemy sami bo nasi znajomi też zostają w domu bo też mają małe dziecko

nasza Lenka fajnie w nocy śpi dziś od 24 do 8 rano, a tak ogólnie to zasypia między 22 a 23 tylko wczoraj się jej poprzestawiało bo znajomi wieczorem przyjechali ze swoją córką i jak Lenka sobie zasnęła to ta mała zaczęła piszczeć i obudziła ją i potem jakoś nie mogła zasnąć
z noworocznych postanowień ja mam tylko jedno SCHUDNĄĆ co za tym idzie nie jeść słodyczy, ruszać się więcej Karolina ma kawałek do szkoły więc jak będzie pogoda w miarę to będę chodzić z wózkiem z Leną a nie jezdzić autem

no to ja już zmykam do swojej dzisiejszej pracy bo już południe
pa

. Na szczęście szybko przeszło