reklama

Październik 2008

dorotka1234..... mojej niezaszkodziły. A wyglądało u mnie tak leciało górą i dołej jednocześnie. Co tylko wziełam łyka zaraz leciałam. Pomagało tylko leżenie w bez ruchu:szok: spałam z miską:zawstydzona/y:
A ze praktycznie nic nie jadłam to szybko przeszło:tak:

A w jelitach bedziesz miała rewolucje wiec to normalne przy tej grypie;-) ale jeżeli nic sie nie poprawi lepiej nadal dzwon do gina i sie poradz. ale moim zdaniem samo przejdzie tylko potroszku nawadniaj sie nawet po małej łyżeczce wody.

reklama
dorota1234.... trzymaj się na pewno przejdzie niebawem.

tymczasem na zewnątrz piękna pogoda, a ja muszę siedzieć w biurze, zimno tu i ciemno, brrrr. Mam nadzieję, że po południu również będzie ładna pogoda, by pójść na spacerek.

A ja wychodzę zaraz na zakupki Trzeba ugotować coś na objadek.
Taka piękna pogoda że spacer dobrze mi zrobi mam nadzieję że poza pięknym słońcem jest też ciepło:-).

dorotka1234..... mojej niezaszkodziły. A wyglądało u mnie tak leciało górą i dołej jednocześnie. Co tylko wziełam łyka zaraz leciałam. Pomagało tylko leżenie w bez ruchu:szok: spałam z miską:zawstydzona/y:
A ze praktycznie nic nie jadłam to szybko przeszło:tak:

A w jelitach bedziesz miała rewolucje wiec to normalne przy tej grypie;-) ale jeżeli nic sie nie poprawi lepiej nadal dzwon do gina i sie poradz. ale moim zdaniem samo przejdzie tylko potroszku nawadniaj sie nawet po małej łyżeczce wody.

Moj gin okazalo sie ze jest za granica ,rozmawialam z ta polozna co jest u niego
iona mowila ze albo pojde do lekarza ogolnego ,albo do apteki zaznacze ze jestem w ciazy o to co mi dadza to bede zazywala i zobacze jak to sie rozwinie a najwyzej jak nic totalnie nic nie przejdzie do jutra do popludnia to pojde do ogolnego ale dzisiaj
nie mam sily tam isc.
Moj M poszedl tera do apteki i po wode minerlana bo ja musze pic .

Dorotko trzymaj sie kochana. I wyślij kogoś niech ci kupi to co poleca Czarna
Czarna co do sprawy łupieżu to nie wiem co ci poradzić, skoro nawet oliwka nie skutkuje. Może zapytaj w aptece lub idź do dermatologa. A wogóle to gdzieś czytałam, że powinno się odstawić szampony przeciwłupieżowe w ciąży ale nie wiem dlaczego :baffled:
Miłego dzionka laseczki :-)

Cześć dziewczyny, witam nowe mamusie z Pomorza i Gdyni (może z czasem z Gdańska jakaś mama się ujawni :tak:
Dorota 123... współczuję dolegliwości, wracaj do zdrowia szybciutko. Mój weekend też nie był różowy, w sobotę gorączka 37,8 cały dzień i mam do Was pytanie czy miałayście gorączkę w ciąży i czy oprócz chłodnego prysznica i okładów czymś ją zbijałyście, mężowi w aptece w razie konieczności polecono paracetamol, ale nie wzięłam, wieczorem wreszcie przeszła za to zaczął się kaszel i ból gardła, jedyne czym się kuruję na własną rękę to maliny, miód i cytryna. O 17 idę do lekarza, zobaczymy co poradzi.
natusiaMa ja na pewno skorzystam ze Szkoły Rodzenia, wybrałam taką przy szpitalu, bo mam blisko i tam chcę zresztą rodzić. W tej szkole przyszłe mamy mogą brać udział w zajęciach od około 22 tc, sprawdzałam też w innej, tam od 26tc - pewnie w zależności od tego na ile tygodni rozłożone są spotkania

Widzę, ze towarzystko się tu rozkłada...tak to juz jest jak się nie śpi w babcinych majtach;-)To żart naturalnie.

Kompletnie nie mam pojęcia co Wam doradzić. Wszystko najlepiej konsulotwać z lekarzem albo w aptece. Trzymajcie się kochane.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry