Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A wiesz jakoś sie zasiedziałam w tym supermarkiecie i musieli mnie siła wyprowadzać bo już chcieli zamykać...ale im się nie dałam i ciągle uciekałam im na miotle...hihihi
W skarpetkach a nawet szaliku to ostatnio śpię, ale wiecie że z tymi majtami to nawet dobry pomysł :-) Na razie "wykańczam" jeszcze "seksi" gatki do spania coby się z nimi pożegnać na parę miesięcy, ale niedługo większe majtochy będą potrzebne. Jak już w temacie majtkowym to przypomniało mi się jak urodziłam syna nie wiedziałam że w szpitalu można przemycić majtki pod koszulę nocną (oczywiście oficjalnie zabronione było) no i mój małżonek zakupił mi nowe i dowiózł... tylko że czarne i kilka razy w ciągu pierwszej doby siostry mnie ochrzaniały bo mi prze koszulę prześwitywały, zanim ktoś z rodziny nie poratował mnie białymi Nie wiem czy teraz coś wymyślili w szpitalach, ale kręcenie się przy maluchu bez gatek, z "podkładem" to była masakra
Dziewczyny a powiedzcie mi na co najczęściej macie ochote??? Ja to muszę wam zdradzić, że jem dużo słodkiego ale przecież to nie może tak być hihihihi... ;-)