Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ładnie ładnie mały przybieraMy juz po lekarzu, maly wazy 6900!!!! mierzy 70 cm!!!! Normalnie Pudzian mi rosnieJest zdrowy, wiec w koncu go zaszczepili, za 6 tygodni kolejna szczepionka
Ja mje ciazowe dalam zarazpo urodzeniu znajomej, tak jak czarna napisala zeby nie wywolac wilka z lasu;-)
Oj ja jak zaczynam prac to robie 3 prania w ciagu jednego dnia i mam na tydzien spokoj, a do pralki duuuuuzo mi sie zmiesci;-)
Zrobie dzisiaj zdjecie pokoju mojej zosi, nie wiem czy kiedys wasze dzieci (te starsze) mialy taaaaaki syf....Normalnie swinka Pepa:-)

a ja z ciekawosci czekam na foty tego pokoju ciekawe czy pobije moje dzieci

Zaraz skocze na zdjeciowy ;-)
ale bojowo się zrobiło...Czarna prostota urzekaA do mnie przyszła pierwsza z 3 garsoneczek co zamówiłam na allegro. Ta pstrokata i leży idealnie (lekko rękawy za długie) Niby zwykła ale ma coś w sobie

Magda ale chłopisko! ;-)przy Waszych Pudzianach, mój Szymek by wyglądał jak kurczątkoMy juz po lekarzu, maly wazy 6900!!!! mierzy 70 cm!!!! Normalnie Pudzian mi rosnieJest zdrowy, wiec w koncu go zaszczepili, za 6 tygodni kolejna szczepionka
Ja mje ciazowe dalam zarazpo urodzeniu znajomej, tak jak czarna napisala zeby nie wywolac wilka z lasu;-)
Oj ja jak zaczynam prac to robie 3 prania w ciagu jednego dnia i mam na tydzien spokoj, a do pralki duuuuuzo mi sie zmiesci;-)
Zrobie dzisiaj zdjecie pokoju mojej zosi, nie wiem czy kiedys wasze dzieci (te starsze) mialy taaaaaki syf....Normalnie swinka Pepa:-)

Madziu to się cieszę, że maleństwo tak przybiera na wadze.
Masz rację rośnie Pudzian jak nic
Co do ciuchów ciążowych to ja jeszcze sobie zatrzymuję hehehhe - siostra ma dwójkę dzieci i więcej raczej nie będzie, druga też ma a raczej z drugim w drodze.
Więc niech spokojnie leżą i czekają.
Dziewczyny ja chce schudnąć - wiem, wiem ... mniej żreć, ale ja ciągle głodna jestem.
Mały wysysa a ja na okrągło głodna.
Chyba zakupię sobie jakieś pastylki po konsultacji z lekarzem.
Oki uciekam na obiadek - mniam ... mąż robi a później do rodziców.