reklama

Październik 2008

A mnie odwiedziła tesciowa:szok::szok::szok::szok: a ja nawet nie byłam przygotowana na dzien babci:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ewela mozesz spokojnie łykac małej nic niebedzie. I przykro mi ze mała ma skaze:-(

Kaka a niech sobie smarują. Ja swoje powiedziałam tutaj i nie zamierzam łazić po innych wątkach. To one mają problem nie ja. A po drugie "nie ruszaj g... bo zacznie śmierdzieć;-)"
Magdziunia też nie lubię takiej atmosfery dlatego nie będę ciągneła tematu;-)
Kasia a gdzie ty suszysz to pranie:)))))))
Dziewczyny normalnie was takich nie znałam. Magdasf szacuneczek:-p

reklama
KASIU jak ci sie ich udalo supic naraz ?? :-)
Fajnie ze masz juz praleczke I super z ta podwyzka :-)

Oliwia usnela po mleczku Wiec ja sie zbieram i jak wstanie to lecimy na inhalacje i na spacer.Moze dzis wpadnie do mnie kolezanka z mezem i dzieckiem :-)
A na jutro ja sie juz zapowiedzilam u innej na kawie hihi

Dorotka dzisiaj to chyba jakiś dar od losu, ale młody już dotrzymuje mi towarzystwa.
To pranie dzieciaków. Mam 2 suszarki trzypoziomowe i suszę w kuchni i w pokoju. Mam nadzieję, że wilgoć nie wylezie, bo odpukać od dłuższego czasu spokój. Jeszcze kominiarz sprawdzi czy mamy drożny otwór wentylacyjny, bo latem przy kominie ptaki się zbierają i może zapchały.
Ostatnio miałam kiepski humor, bo przyszło rozliczenie za wodę i znowu mieliśmy niedopłatę ponad 250 zł :baffled: Wszystko rozbija się o to, że na moim osiedlu dopiero podłączają kanalizację. Szambiarz robi podwyżki jak mu się podoba, ale koniec z tym bo w lutym podłączą nas wreszcie do sieci miejskiej i zamiast 12 zł będziemy płacić za ścieki 3 zł.

A jeszcze mi się przypomniało - Bartek ma dzisiaj pierwsze urodziny ;-):-p:laugh2:

Ostatnia edycja:
A do mnie przyszła pierwsza z 3 garsoneczek co zamówiłam na allegro. Ta pstrokata i leży idealnie (lekko rękawy za długie:-p) Niby zwykła ale ma coś w sobie

super że Ty jesteś zadowolona;-)

wiecie może jak ustawić w komputerze blokade na internet?? żeby mi sąsiedzi sie nie podłączali? zwalnia mi jak cholipa a ewidentnie widze ze net jest włączony jak nasze komputery są powyłączane, nie mam pojęcia gdzie to sie ustawia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry