reklama

Październik 2008

reklama
Hej witam po długiej przerwie:tak:niemiałam dostepu do kompa bo brat był chory i siedział na kompie całe dnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moja mała ma skaze białkową :-(i biedna sie męczy:-(ale ma już 5,600kg i 66cm:-D:-D
Dziewczyny mam pytanie moze juz poruszałyscie ten temat bo niejestem na bieżąco, ale czy biezecie tabletki antykoncepcyjne dla matek karmiących?bo ja kupiłam ale troche boje sie brac-wiecie cos na ich temat, bo boje sie ze zaszkodze Wiki

Nie mogłam się powstrzymać, musiałam i ja się wypowiedzieć ;-):-p

Nie no produkcja pełną parą - nie wyrabiam z czytaniem hehehhe.

A tak wogóle to dzień dobry - pogoda u mnie taka sobie, w nocy padał deszcz i po śniegu ani śladu - jakieś tam odrobinki leżą.

Dziś wybieram się do rodziców pogaduszyć troszkę z rodzinką z USA.
Ale wcześniej zakupy - skończyły się pieluchy więc Pampersjadę czas dokupić ;-)

Dziś czuję się lepiej - dół powoli znika.
Czas zaleczy rany ale trzeba dalej żyć.

Miłego dnia dziewczyny.

Cześć Magdziunia, niby słonka nie ma, a jakos jaśniej się zrobiło (na forum) :-).

Kiepska dziś pogoda, całą noc śnieg się rozpuszczał a nad ranem mróz chyba ścisnął, bo jak moja teściowa szla do babci to zaliczyła glebowanie :baffled:.
Ja dziś miałam aktywny ranek, pozmieniałam pościel nam i Szymkowi, zrobiłam 2 prania no i upiekłam ciasto na dzień babci. Teraz "produkuje" zdjęcie Szymusia z podpisem i do wywołania. Mam nadzieję, że babciom spodobają się upominki.

Kasia dzięki za cynk z NEO24, upatrzyłam tam TV tanio i chyba się skuszę.

Wiolu to pochal sie tv jakie sobie upatrzylas :tak:

Moja niunia posiedziala w lezaczku a ja posprzatalam w kuchni i ogarnelam mieszkanie Teraz dam jej papu i zobaczymy jak bedzie spala to jak wstanie idziemy na inhalacje a jak nir to idziemy odrazu :tak:

reklama
Hej witam po długiej przerwie:tak:niemiałam dostepu do kompa bo brat był chory i siedział na kompie całe dnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Moja mała ma skaze białkową :-(i biedna sie męczy:-(ale ma już 5,600kg i 66cm:-D:-D
Dziewczyny mam pytanie moze juz poruszałyscie ten temat bo niejestem na bieżąco, ale czy biezecie tabletki antykoncepcyjne dla matek karmiących?bo ja kupiłam ale troche boje sie brac-wiecie cos na ich temat, bo boje sie ze zaszkodze Wiki

Ja biorę, a raczej kończę już drugie opakowanie. Skoro lekarz poleca, to myślę, że nie szkodzą. Tym bardziej, że to jest jakiś związek o działaniu antykoncepcyjnym, a nie hormon jeśli dobrze myślę :baffled:. No nie ważne. Ufam lekarzowi.

A ja dawno już tak nie miałam - oba bąki śpią w jednym czasie. Druga praleczka na dziś pracuje :-) Jak ja kocham ten dźwięk :-D. Obiadek zaplanowany - oj jak ja nie lubię wymyślać obiadków :eek: Chyba znowu wrócę do mojego menu na miesiąc, przynajmniej wiadomo jakie zakupy zrobić.
Właśnie dzwoniłam do kadr i podwyżka, którą dostałam jest nader satysfakcjonująca :rofl2: i dostanę już większą kasę jak wybiorę urlop wychowawczy. Czyli na ten moment prawdopodobne jest, że od stycznia przyszłego roku mogę wrócić na 3/4 etatu i nie będę musiała za bardzo kombinować co zrobić z Bartkiem. Jupiii!!! Warunek, że Martyna dostanie się do przedszkola i spodoba się jej tam :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry