Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wymiekam jestescie zajebiste dziewczyny
Jestem jestem - właśnie poczytałam co na innych wątkach i
Nie lubię czegoś takiego - wpadły, nakrzyczały, a poza tym jakim prawem oceniają.
niemiałam dostepu do kompa bo brat był chory i siedział na kompie całe dnie

Nie mogłam się powstrzymać, musiałam i ja się wypowiedzieć ;-)
Nie no produkcja pełną parą - nie wyrabiam z czytaniem hehehhe.
A tak wogóle to dzień dobry - pogoda u mnie taka sobie, w nocy padał deszcz i po śniegu ani śladu - jakieś tam odrobinki leżą.
Dziś wybieram się do rodziców pogaduszyć troszkę z rodzinką z USA.
Ale wcześniej zakupy - skończyły się pieluchy więc Pampersjadę czas dokupić ;-)
Dziś czuję się lepiej - dół powoli znika.
Czas zaleczy rany ale trzeba dalej żyć.
Miłego dnia dziewczyny.
.

Hej witam po długiej przerwieniemiałam dostepu do kompa bo brat był chory i siedział na kompie całe dnie
Moja mała ma skaze białkową :-(i biedna sie męczy:-(ale ma już 5,600kg i 66cm
Dziewczyny mam pytanie moze juz poruszałyscie ten temat bo niejestem na bieżąco, ale czy biezecie tabletki antykoncepcyjne dla matek karmiących?bo ja kupiłam ale troche boje sie brac-wiecie cos na ich temat, bo boje sie ze zaszkodze Wiki
. No nie ważne. Ufam lekarzowi.
. Obiadek zaplanowany - oj jak ja nie lubię wymyślać obiadków
Chyba znowu wrócę do mojego menu na miesiąc, przynajmniej wiadomo jakie zakupy zrobić.
i dostanę już większą kasę jak wybiorę urlop wychowawczy. Czyli na ten moment prawdopodobne jest, że od stycznia przyszłego roku mogę wrócić na 3/4 etatu i nie będę musiała za bardzo kombinować co zrobić z Bartkiem. Jupiii!!! Warunek, że Martyna dostanie się do przedszkola i spodoba się jej tam