reklama

Październik 2008

Patisia witaj
wesolutkaaa jeśli nie karmisz cycem to kup sobie orofarm i sij go po wyrwaniu zawiera lignokaine- troche to pomaga, pozatym lody lody i jeszcze raz lody, albo żele na dziąsełka i trzymaj się dzielnie

Mały jeszcze śpi:), spi od 23 do 6,30, cyc i do 9, cyc i spi, jejku zawsze o tej pprze było już po rannym myciu. Wczoraj i my przegapiliśmy godzine i było darcie, nawet cyca nie chciał co go zawsze po kąpieli dostaje, usnął u mnie i jak pospał to dopiero pojadł. Dziś mamy dzień babci ale ani dziś ani jutro nie możemy jechać do teściów- bo oni teraz u siebie pilnują u siebie chrześniaka a ten jest chory, więc nie ryzykujemy. Dam po pracy prezent teściowi i zawiezie do domku, a popołudniu pogadamy przez skapa- zobaczą małego chociaż tak. A ja mam plan pojechac do mojej babci, kupie kwiaty bo czekoladki odpadają babcia ma cukrzyce a przy tym apetyt na słodkie, jak kiedyś od kogoś dziadek dostał bombonierke babcia zjadła i zemdlała:(, nie dociera do niej ze niemoże. Dziadka mi szkoda pisalam ze ma Parkinsona i jest po udarze, teraz prawie nic nie kontaktuje:(

reklama
WESOLUTKA oliwka po marchewce z jablkiem po 2 godzinach plakala ale moim zdaniem to za wczesnie na reakcje a pozatym na tyle na ile ja znam to wydaje mi sie ze to byl placz ze zmeczenia a niez bolu brzuszka Kolki juz przerabialismy wiec wiem jak jest jak ja boli brzuszek Kupke w nocy zrobila Pierwszy raz od pamietnych czasow :-) moze ta marchewka ja pogonilam Kupki sa nadal raz zielone a raz normalne ale w piatek szczepienie wiec zapytaM SORKI NIE NA TYM WATKU :-)
WESOLUTKA powodzenia w nauce i z tymi zebami

KAKA ja tez napisalam co wiedzialam hihi zart To co mysle :-)

Teraz mala po jedzeniu Pobawilam sie z nia Polezala w lezaczku I wlozylam ja do lozeczka bo juz marudzila i dalam smoka a teraz spi :-)
U mnie dzis cieplutko wiec spacerek chyba dlugi zalicze Tylko tak glupio samemu spacerowac :-(

WESOLUTKA tak do Czarnejj adres emailowy

Ja dzisaj też zamierzam odwiedzić moje babunie:-D, niestety dziadków już nie mam. Poszłabym na cmentarz ale jade z Hanią wiec raczej ta obja odpada.

U teściówki byliśmy w weekend a mama przyjdzie jutro, więc dzien babci trochę już zaliczony.

Nie no produkcja pełną parą - nie wyrabiam z czytaniem hehehhe.

A tak wogóle to dzień dobry - pogoda u mnie taka sobie, w nocy padał deszcz i po śniegu ani śladu - jakieś tam odrobinki leżą.

Dziś wybieram się do rodziców pogaduszyć troszkę z rodzinką z USA.
Ale wcześniej zakupy - skończyły się pieluchy więc Pampersjadę czas dokupić ;-)

Dziś czuję się lepiej - dół powoli znika.
Czas zaleczy rany ale trzeba dalej żyć.

Miłego dnia dziewczyny.

Nie no produkcja pełną parą - nie wyrabiam z czytaniem hehehhe.

A tak wogóle to dzień dobry - pogoda u mnie taka sobie, w nocy padał deszcz i po śniegu ani śladu - jakieś tam odrobinki leżą.

Dziś wybieram się do rodziców pogaduszyć troszkę z rodzinką z USA.
Ale wcześniej zakupy - skończyły się pieluchy więc Pampersjadę czas dokupić ;-)

Dziś czuję się lepiej - dół powoli znika.
Czas zaleczy rany ale trzeba dalej żyć.

Miłego dnia dziewczyny.

CZESĆ MAGDZIUNIA:-) dobrze cię widzieć:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry