reklama

Październik 2008

WIOLU az sie wzruszylam jak czytalam to co powiedziala ci twojakolezanka Ja mam dokladnie tak samo Oliwi mowie ze jeszcze nigdy nikogo tak nie kochalam.Moge na nia patrzec godzinami i jak byla chora i teraz nadal sa znia klopoty to ja modle sie ze to ja wole cierpiec a nie ona
CZARNA wysle ci teraz moj adrs mailowy i poprosze o te ksiazki :-)

Ja tez tesknie za kopaniem w brzuszku i troche wstyd sie przyznac ale chcialabym miec teraz chlopczyka :-)
Ale jak narazie Oliwia jest calym moim swiatem i nie zamienialabym ja ni nikogo innego

JUSTYNKA a moze M da sie jeszcze przekonac ?on chce 3 dzieci wiec z adoptowanym bedzie tyle ile on chce :-)
Moze musisz ten temat co jakis czas poruszac :-)

reklama
WIOLU az sie wzruszylam jak czytalam to co powiedziala ci twojakolezanka Ja mam dokladnie tak samo Oliwi mowie ze jeszcze nigdy nikogo tak nie kochalam.Moge na nia patrzec godzinami i jak byla chora i teraz nadal sa znia klopoty to ja modle sie ze to ja wole cierpiec a nie ona

Ja tez tesknie za kopaniem w brzuszku i troche wstyd sie przyznac ale chcialabym miec teraz chlopczyka :-)
Ale jak narazie Oliwia jest calym moim swiatem i nie zamienialabym ja ni nikogo innego

JUSTYNKA a moze M da sie jeszcze przekonac ?on chce 3 dzieci wiec z adoptowanym bedzie tyle ile on chce :-)

Ja tak nie umiem mówić o uczuciach, ale podpisuje sie pod tym co piszecie obiema rękami. I jak sobie przypomnę jaka byłam wściekła, jak się dowiedziałam o ciąży to jest mi tak strasznie wstyd...
Jak mogłam jej nie pragnąć od samego początku???

Trochę się niepokoję, bo wczoraj były aż 3 kupki!
Mam nadzieję, że nie żadnen wirus. Poza tym spokojna i pogodna.
I znowu dzisiaj spała w nocy 10 godzin bez jedzenia!!! Od 21- do 7
To już druga taka noc z rzędu!
Aniołek mój słodziutki - i zawsze uśmiechem mamusię rano wita :-D

Miłego dnia Dziewczyny!

Aha! Weszłam z nią na wagę i się zszokowałam bo wychodzi 6100g.
To by znaczyło prawie dwa kilogramy w 5 tygodni!
No ale apetyt to ona ma :tak:

Ja tak nie umiem mówić o uczuciach, ale podpisuje sie pod tym co piszecie obiema rękami. I jak sobie przypomnę jaka byłam wściekła, jak się dowiedziałam o ciąży to jest mi tak strasznie wstyd...
Jak mogłam jej nie pragnąć od samego początku???

Trochę się niepokoję, bo wczoraj były aż 3 kupki!
Mam nadzieję, że nie żadnen wirus. Poza tym spokojna i pogodna.
I znowu dzisiaj spała w nocy 10 godzin bez jedzenia!!! Od 21- do 7
To już druga taka noc z rzędu!
Aniołek mój słodziutki - i zawsze uśmiechem mamusię rano wita :-D

Miłego dnia Dziewczyny!

Aha! Weszłam z nią na wagę i się zszokowałam bo wychodzi 6100g.
To by znaczyło prawie dwa kilogramy w 5 tygodni!
No ale apetyt to ona ma :tak:

Witam ja już dziś od 6.30 na nogach bo Lena tak się obudzila po nocy więc ją przebrałam nakarmiłam noi musiałam wstać a nie spać z nią jak zawsze, bo mój M dziś umierający:-D(po wczorajszym wieczorze u kumpli) i trzeba Karolinę przygotować do szkoly i zaraz ją muszę odwiezć.
Noc jak zwykle od 22 do 6.30:-)
Jesteśmy już po telefonie do babci, dziś u nas znowu mróz bo samochody białe:tak:
Muszę dziś trochę dom ogarnąć bo się nazbierało trochę kurzu....
No to lecę.... miłego dnia.....

Dziewczyny a jakie macie sposoby na zabawianie dzieciaczkow
Bo ja juz nie wiem co robic Mowie do niej Nosze ja ,dzwigamy sie,smiejemy ,przytulamy Siedzi na lezaczku lezy na macie W lozeczku popatrzy i pogada z misiami i karuzela i dalej nie wiem co mam z nia robic????

Cześć wszystkim. jestem nowa na forum. ja również urodziłam swoją córunie w Pazdzierniku 2008. Ma na imie Maja:) jest bardzo grzeczna. W nocy dużo spi. dzis np. spała od 21.30 do 6 rano zjadła i dalej spała do 9. Kochane malenstwo. Wczoraj bylysmy na szczepieniu i wogole nie plakala az mnie zaskoczyla. Kazdy dzien przynosi cos NOWEGO ale to bardzo mile... Milego dnia. pozdrawiam Was gorąco.

dorota 123456789 ja z moja córunia bawie sie na wiele sposobów ale chyba najlepiej wychodzi to mojemu mężowi. Robi jeje samolociki tańczy z nia na rękach kladzie ja na brzuszku na swoim grubym brzuszku, śpiewa jej, daje jeje swoja twarz do glaskania, razem graja w pokera przez internet heheh

Ja tak na chwilkę mała śpi pobudka 5:30 jak zawsze i buszowanie i eraz odsypia a ja dziś lece na uczelnie
Byłam w czoraj u tego chirurga i jestem przerażona w czasie ciąży wyszły tzn próbują wyjść mi 3 8mki i trzeba osuwać 1 bede miała usówaną w poniedziałek zabieg bedzie trwał 3h przez cały tydzień bede spuchnieta i słabo będe mówić masakra ja nigdy nie miałam zęba wyrywanego chyba oszaleje tam na tym fotelu a tu jeszcze sesja i Jaguśka nie wiem jak to będzie chyba mama do mnie przyjedzie badz siostra.

Dziewczyny książke moge przeczytac nie zaszkodzi napewno .Ale troche nie zgodze sie z wami.Moja siostra jak urodziła Olusia to mieszkała z nami pół roku i co Olus sam zasypiał był pogodny darł sie głównie o jedzenie.A takto spoko.Tak samo moja Kuzynka pierwsze dziecko Angelika spokojne grzeczne,a Oliwka 2 dziecko pruje sie non stop trzeba nosić i bujać.Ja myśle że to zalezy wszystko od charakteru i temperamentu dziecko.Zgadzam się że b ważny jest rytuał dlatego Jaguśka o tej samej godzinie ma zawsze kąpiel i spacerki o tej samej godzinie na noc idzie spać i o tej samej sie budzi ale co do jedzenia nie jest o tych samych godzinach bo ona je na raty taka już jest.
Kurcze zapomniałam do kogo tego maila podać chyba do czarnej ale nie wiem.
Malena 3 kupki to nic strasznego jakby było rozwolnienie to podaj smecte.
Kurcze dziewczyny schizuje dziś bedzie 4 tabletka anty a zawsze tak przy 2-3 dostawałam okres a tu nic nie widu ani słychu.Masakra.A K sie cieszy.
Mnisia mnie też ostatnio zebrało na sentymenty i czytałam wątek porodowy.
Dorotko mam nadzieje że Oliwci nic nie jest po tym jedzonku i jest zadowolona.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry