Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moj identycznie reagujei wspolczuje psychopaty moze faktycznie zgłos na policje
oby nic sie nierozwineło Kamilkowi
Nic sie nie stanie jak przeczytasz. Ja szczerze jie czytałam a teraz mam zamiarz czystej ciekawosci bo tyle sie słyszy o nich
wiec jak co to wysle;-)
Aniaaa z tymi przepisami szpitalnymi to parodia. Nie wolno łazic a jak ida na badania itp to juz mozna))
Melania powiadasz nastepne![]()

witam ja czytałałam ale nauka leżenia czy zasypiania w łóżeczku- niedowykonania, już to przerobiliśmy, ale dużo innych praktycznych rad. Mi wyszło cos pomiędzy żywczykiem a poprzeczniakiem. zresztą ciężko go uczyc zasypiać jak spi w wózku na spacerez i tylko w nocy i jak uśnie na cycu to nie idzie go dobudzić. Jejku moje dziecko nie ma drzemek i to jest najgorsze. My po spacerku to znaczy ja bo mały śpi w wózku na ganku jeszcze, a ja zmokłam- leje jak nie wiem.

ale narazie to nierealne jest.....

Witam po nieobecności - nadal potrzebuję czasu aby dojść do równowagi.
Nie dam rady nadrobić, ale poczytam w wolnej chwili co napisałyście.
Dziś odbył się pogrzeb mojego dziadka.
Spotkanie z rodziną, wspomnienia .... dobrze, że można zachować w pamięci piękne chwile i czasem powspominać.
".....Śmierć jest niczym. To tak, jakbym się wymknął do sąsiedniego pokoju. Jestem wciąż sobą i Ty jesteś sobą. Czymkolwiek dla siebie byliśmy, tym jesteśmy nadal. Nazywaj mnie moim dawnym imieniem, mów do mnie tak, jak zawsze. Nie zmieniaj tonu, nie przybieraj na siłę poważnej i smutnej miny. Śmiej się; tak jak zawsze śmialiśmy się z żartów, które bawiły nas oboje. Módl się, uśmiechaj, myśl o mnie. Niech moje imię zawsze będzie wymawiane zwyczajnie, bez śladu cienia. Życie znaczy to samo, co zawsze znaczyło. I jest takie samo, jak było dotąd, istnieje nieprzerwana ciągłość. Dlaczego miałbym zniknąć z twojego serca, skoro zniknąłem tylko z oczu? Czekam na ciebie, aż przyjdzie twój czas. Jestem gdzieś blisko, pamiętaj. W sąsiednim pokoju, lub tuż za rogiem. Wszystko jest w porządku".
Pozdrawiam Was dziewczyny i maleństwa też.