J
justyneczka
Gość
cześć babeczki:-)
u nas noc luzik standard
WESOLUTKA współczuje, wiem co przeżywasz bo miałam podobnie z Laurą. Spróbuj nauczyć sie zauważać ten moment kiedy zaczyna być zmęczone i wtedy usypiaj a nie gdy już są te krzyki czy zaczynaj byc z minuty na minute coraz bardziej niespokojna bo wtedy to juz jest poprostu masakra i po ptkach jak to sie mówi, dziecko przemeczone, nie moze zaasnąć a rodzice też wykończeni niespokojni i nerwowi a na dziecko to straaasznie działa, wyczuwa każdy nastrój. Laura zreszta do tej pory jak nie pójdzie spac w dzien bo np nie ma nas w domu to jest meksyk a czasem upiera sie zew nie chce isc spac to biore ją na siłe bo widze po jej oczach ze czas na drzemke i tez zaczyna sie bunt i nawet ostry ryk ale po 3min ma odlot.
o MAGDZIUNI tez mysle wlasnie
DOROTA laura wlasnie tez miała szopki z trzymanim smoka bo chiała a nie mogła
dobra, potem poczytam reszte bo szaleństwo sie zaczyna, musze spadac, paaa
u nas noc luzik standard
WESOLUTKA współczuje, wiem co przeżywasz bo miałam podobnie z Laurą. Spróbuj nauczyć sie zauważać ten moment kiedy zaczyna być zmęczone i wtedy usypiaj a nie gdy już są te krzyki czy zaczynaj byc z minuty na minute coraz bardziej niespokojna bo wtedy to juz jest poprostu masakra i po ptkach jak to sie mówi, dziecko przemeczone, nie moze zaasnąć a rodzice też wykończeni niespokojni i nerwowi a na dziecko to straaasznie działa, wyczuwa każdy nastrój. Laura zreszta do tej pory jak nie pójdzie spac w dzien bo np nie ma nas w domu to jest meksyk a czasem upiera sie zew nie chce isc spac to biore ją na siłe bo widze po jej oczach ze czas na drzemke i tez zaczyna sie bunt i nawet ostry ryk ale po 3min ma odlot.
o MAGDZIUNI tez mysle wlasnie
DOROTA laura wlasnie tez miała szopki z trzymanim smoka bo chiała a nie mogła

dobra, potem poczytam reszte bo szaleństwo sie zaczyna, musze spadac, paaa
Dlatego bardzo czesto u dzieci robi sie badanie mocz na posiew.

2. dlaczego kaze mu coś robic (to chodziło o wyniesienie śmieci i przetarcie podłogi mopem w korytarzu przed nocą) skoro siedze cały czas w domu i nic nie robię
. No to i ja mu potem nie szczędziłam uszczypliwości i tak od słowa do słowa...no ale na koncu się pogodziliśmy;-)

z czystej ciekawosci bo tyle sie słyszy o nich