reklama

Październik 2008

reklama
Moja niunia jest najlepsza Wstala o 7 zjadla Posiedziala ze mna chwile na kapie Pozniej ja ja odlozylam do lozeczka ,zrobilam sobie sniadanie Patrze a ona spi :tak:
Ostatnio ona prawie wcale nie placze Od kilku dni zasypia w lozeczku tylko za pomoca smoka i bawi sie sama.Moze dlugo sie sama soba zajmowac:tak:

Dorotko zazdroszczę ci takiego usypiania moja jak jest śpiąca to strasznie sie drze i musze ją bujac na rączkach i póżniej w wózku żeby usneła nie ma mowy o odłożeniu do łóżeczka bo ile bedzie leżeć tyle bedzie sie pruła.
Ona to sie tak wycfaniła że jak tylko odsuwam krzesełko to już zaczyna ryczeć musze z nią chodzić po całym domu i zagadywać ale i tak jest troszke lepiej niz było bo powoli łapie kontakt.
Po tej klaszcze jej nic nie było wiec nie wiem czy po tym kleiku sie tak pruła czy tak porostu sie pruła zobaczymy czy kopkę zrobi:)
Dobra ja dziś siedzę nad projektami bo mnie terminy gonią.
Miłego dnia.

Wesolutka ty to masz serio przekichane z ta twoja krolowa.
Wiesz wozek spacerowka kiedys bedzie dla niej zamaly wiec gdzie ja bedziesz wtedy usypiac ?????
Moja sie juz obudzila ale lezy sobie sama grzecznie w lozeczku i pozwala mamusi poczytac was na innych watkach Ale zaczynam miec wyrzuty sumienia i zaraz bede sie z nia bawic I pewnie jak zawsze sie troche posmiejemy :-)

Cos ostatnio Magdziuni nie widac :-(

jejku ja wczoraj poszłam dzieci połozyc i poległam z nimi:zawstydzona/y::-D:-D:-D

Dorotka moze jej mleko słuzy:tak::tak::tak:
Wesolutka ucałuj terrorystke;-) a bykami sie nie przejmuj;-)
Magdziuni nie ma bo jej dziadek zmarł wiec pewnie nie ma ochoty i czasu na bb:-(

Moja księżniczka wczoraj poszła spac o 21wszej i spała do 8.30 z 2 przerwami na flache;-) Teraz leży na macie i na mnie wyzywa a ja próbuje zjeść śniadanko.

Wczoraj dostała 50ml soczku marchwiowego i dzis ładną kupkę szczeliła ale nie zaważyłam różnicy w zappaszku.

Wczoraj też sie lekko popstykałam z moim M jak wyjechał z tekstem: 1. ze mi przytakuje zebym już sie uciszyła:wściekła/y: 2. dlaczego kaze mu coś robic (to chodziło o wyniesienie śmieci i przetarcie podłogi mopem w korytarzu przed nocą) skoro siedze cały czas w domu i nic nie robię:angry:. No to i ja mu potem nie szczędziłam uszczypliwości i tak od słowa do słowa...no ale na koncu się pogodziliśmy;-)

CZARNA ja zawsze ide spac z niunia :-)jak za jakis czas bede wiedziala ze przesypia noce to moze nie bede chodzila razem z nia spac :-)Cyba masz racje z ty mlekiem bo od kad pije nutramigen to juz tak nie ulewa, zasypia tez inaczej ,od kilku dni jest bardzo grzeczne i juz nie stosuje kropelek na kolki a ona sie juz tak nie wydziera no i zaczela lepiej spac :-)nawet plesniawki jej minely bez smarowania
WESOLUTKA bykami sie nie przejmuj ja je tez robie zwlaszcza jak pisze 1 reka
KAKA co za haslo ze nic nie robisz wrrrrrrrrrrr

moja pije teraz herbatke :-)

reklama
W koncu mam czas zeby cos skrobnac. Baby jak wy ostatnio zapitalacie z tym pisanie, tylko co nadgonie zaleglosci, to znowu mam nowe;-):-)
Maly mi wczoraj zasnal juz o 19, wiec mialam troche czasu dla zosi, bo ostatnio juz sie aplakala ze tylko sie dzidziusiem zajmuje:zawstydzona/y:i tak mi sie przykro zrobilo i bylkam zla na siebie ze obiecalam jej codziennie minimum godzinke tylko dla niej. Moze to niewiele ale zawsze cos. Potem bylo prasowanko bo tak mi sie zbieralo i zbieralo i powoli nie bede miala w co malego ubrac;-).
Dzieciaki po odwiedzinach weekendowych podostawaly tyle zabawek i ubranek ze mam niezly zapas i czuje troche ulgi ze dlugo nie bede musiala nic kupic:tak:
Maly od 4 dni szamie jabluszko, ze sloiczka...dostalismy zapas chyba na miesiac, same jablka i jablko z marchewka. Moze dzis dam mu sprobowac kszke jablkowa. Nie wiem dlaczego zaczynamod jablek....:-)

Minisia suuuuuperowy filmik, ja to kurcze nie moge mojego nagrac, bo jak tylko zobaczy aparat, telefon zy jakies inne urzadzenie skierowane w jego kierunku robi sie powazny i tylko sie patrzy;-):tak: Mam za to nagranie jego serduszka, jak byl jeszcze w brzuszku, zosi zreszta tez...fajna pamiatka.

Odezwal sie do mnie ten psychopata znowu, dowiedzialam sie niedawno ze jego kolejna ofiara wywalila go na zbity pysk z mieszkania, wiec bylam pewna ze znowu zaczna sie smsy. Ktoregos dnia napisal "Magda mam wielkie klopoty, pomoz mi, blagam cie." Ja oczywiscie nic nie odpisalam, wiec zaraz dostalam kolejnego eska "pomozesz mi??bLagam!!" na tego tez nie odpisalam, wiec zaczely sie juz mnie j mile smsy typu "ty ku...o". Jacek mowi zeby zglosic to na policji, ale znowu jest problem bo to jest tel. na karte i nikt mu niczego nie udowodni, poza tym teraZ to nikt nie wie gdzie go mozna znalesc. Mowie mam ja mam juz obsesje, bo boje sie wieczorem wyjsc z domu zebym go gdzies nie spotkala zebymi krzywdy mi nie zrobil....
W sobote po serii smsow juz myslalam zeby pojechac do rodzicow na jakis czas. Na zmiane numeru musze czekac do sierpnia...bo wczesniej sie juz dowiadywalam.

OK dziewczynki uciekam bo wczorajsze wyprane pranie na mnie czeka.Mam nadzieje ze znowu zaczne czesciej pisac:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry