reklama

Październik 2008

reklama
CZARNA nie wiem co dalej jak Inhalacje nie pomoga :-(
KAKA ja juz dalam mojej mamie czyli babcie Oliwi zdjecie oliwi w ramce :-)
MINSIA Moja mama jak Oliwia sie wydziera to pyta sie mnie CO ONA TAK PLACZE lub CO JA JEJ ROBIE ZE ONA TAK PLACZE mnie to wkurza i zawsze w takim momencie jej cos powiem.Fajne ciuszki i sliczny filmik :-)
WESOLUTKA moja lekarka zaszczepila mala pomimo katarku Ona ja oslu****e i najwazniejsze aby w poluchach nic nie bylo slychac Moja ma zawsze katar to chyba by jej nigdy nie zaszczepili jakby na to patrzeli A teraz mamy szczepienie w czwartek wiec zobaczymy :-)
MARMA mnie ksiadz powiedzial ze sie kase wrzuca na mszy .U ciebie sie daje do reki ksiedzu w kopercie???Bo moze i u mnie tak jest a ja o czyms nie wiem

Ja dzis zaszalalam :-) hihi i kupialm sobie 2 staniki po 5 zl Ale sliczne sa Byla mega wyprzedaz i nie wiem czy jutro nie kupie jeszcze 2 hihih
Oliwia sie niedawno strasznie darla ale nagle zasnela i teraz spi
Jadla niedawno wiec jestem ciekawa czy pospi chwile czy to juz spanie na noc :-)

Ja tez nie wiem co z tymi wątkami!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zobaczcie co znalazłam:
https://www.babyboom.pl/rodzina/zwiazki_rodzinne/pomysly_na_dzien_babci_i_dziadka.html

a to propozycje nie które:
Kupując książkę:
“Twój pierwszy wnuk. ABC przetrwania dla babci i dziadka” Paul Greenwood, Claire Nielson, Peggy Vance;
“Książka dla babci i dziadka” Claire Rayner;
To ponizej mnie powaliło
Ofiarowując najlepsze lekarstwo na wszystko
Do pustej buteleczki lub pojemnika po witaminach wsuń delikatnie zwiniętą najładniejszą fotografię waszego dzieciaczka, z tyłu możesz napisać jakąś inskrypcję lub wierszyk. Na wierzchu pojemniczka umieść nalepkę z napisem “Najlepsze lekarstwo na wszystko, dawkować w chwilach smutku”.
Tworząc kartę z odciśniętą stópką lub rączką
Na białej kartce odciskamy maleńką stópkę lub dłoń, pomalowana wcześniej farbami wodnymi (lub szminką). Karteczkę naklejamy na złożony arkusik papieru. Wewnątrz wpisujemy w imieniu dziecka odpowiednie życzeniahttps://www.babyboom.pl/dzieci_1_2/czas_wolny/pomysly_na_dzien_mamy.html

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez nie wiem co z tymi wątkami!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zobaczcie co znalazłam:
Pomysły na Dzień Babci i Dziadka:-) - BabyBoom

a to propozycje nie które:
Kupując książkę:
“Twój pierwszy wnuk. ABC przetrwania dla babci i dziadka” Paul Greenwood, Claire Nielson, Peggy Vance;
“Książka dla babci i dziadka” Claire Rayner;
To ponizej mnie powaliło
Ofiarowując najlepsze lekarstwo na wszystko
Do pustej buteleczki lub pojemnika po witaminach wsuń delikatnie zwiniętą najładniejszą fotografię waszego dzieciaczka, z tyłu możesz napisać jakąś inskrypcję lub wierszyk. Na wierzchu pojemniczka umieść nalepkę z napisem “Najlepsze lekarstwo na wszystko, dawkować w chwilach smutku”.
Tworząc kartę z odciśniętą stópką lub rączką
Na białej kartce odciskamy maleńką stópkę lub dłoń, pomalowana wcześniej farbami wodnymi (lub szminką). Karteczkę naklejamy na złożony arkusik papieru. Wewnątrz wpisujemy w imieniu dziecka odpowiednie życzenia

zarąbiste!!

a te wątki mi się tu nie podobają:no: przecież zainteresowani mogą przechodzić na odpiednie działy..........

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry