reklama

Październik 2008

reklama
Hej
też chciałam dla dziadków zrobić sama kalendarz (ściągnęłam program darmowy) - zaprojektowałam cały, ale w copy general chcieli za wydruk A3 100zł!!!!!!!!!! :szok:Przegięcie lekkie, więc zrezygnowałam. Zresztą kasy za bardzo nie mamy...

My dziś wreszcie na spacerku byłyśmy z 40 min. Teraz Marika śpi.:-)

Pamiętacie, pytałam kiedyś o długość macierzyńskiego? Dorotka - dzwoniłam do moich kard, też mam już 20 tyg., bo ustawa weszła w życie!!!! Hura, hura. :tak: :tak: :tak: Z moimi wszystkim urlopami za 2007-09 mogę być w domu jak dobrze wyliczyałam do 9 czerwca. Kupa czasu jeszcze! Muszę pomyśleć nad jakimiś wakacjami. :cool2:

ANAI nam też sie nazbierało gratów; przyjechałam z 1 walizką i zaczynałam od widelca a teraz ....
....a tak z ciekawości, jakie u was są ceny wynajmu domów?

3 bed to tak średnio 900-1100 Ł. nam się udało bo wynajmujemy prywatnie, nie przez agencję i płacimy 825 + rach +council itp.... Drogo u nas strasznie, ale to daletego, że mamy 10 min do Lotniska a 30 do Londynu....
Mój M. na dniach ma dogra c szczególy i jak wszytsko pójdzie po jego myśli to rzeczywiście będę musiała nas zacząć pakować, ajkoś jeszcze to do mnie nie dociera... A tu tyle spraw- i na dodatek jeszcze paszporty zwierzyńcowi musze wyrobić... Strach sie bać, no ale zobaczymy.

Na święta byliśmy w Pl i 24 rano (dojeżdżając do Wrocławia) cysterna wjechała nam w tył autka. Z tym jeszcze dodatkowy problem- polska ubezpieczalnia odsyła nas do angielskiej o odszkodowanie, ang do polskiej... Wisiałam dzis na tel z godz, żeby się czegokolwiek dowiedzieć, a i tak wyszło bez konkretów. Masakra :szok:

Dziewczyny! Tyle piszecie na forum, skąd na to czas? hihih Ciężko nadążyć, zwłaszcza, że mój maluch sam długo sie nie pobawi, a drzemie góra pół godz no i na spacerze- ale wtedy przydałby mi się laptopik do wózka, albo komórka z netem :)

A co wagi przed i po ciązy- to czy mamy jakiś wątek, gdzie można by sie poużalać? Bo ja bardzo chętnie :)

Minisia jezeli chodzi o mnie z neta moge posciagac fajene obraki. U miescic potrzebne info (ulubione zabawy, wakacje, chrzest - czyli najwazniejsze fakt z zycia maluszka i bede drukowac:tak:) a potem dam do obłozenia:-p Ale musze miec wiecej czasu na to narazie uzupełniam w tych kupnych:tak:
Piekny masz wierszyk w opisie pozwoliłam sobie go zapożyczyć:)))
Kate to super ze tyle ci sie tego uzbierało.
Wesolutkaaa juz wczesniej miałam ci pisac ale zawsze zapomne. Moj jest wiecznie zasmarkany i my normalnie szczepimy:tak: Z Laura tez tak mialam i zadnych powikłan nigdy nie było;-) To zalezy od lekarza:tak: U Magdysf nawet jak ktos z rodziny jest chory to juz jej małego niezaszczepia:sorry2:
Anai ja czestoooo pisze z małym na rekach inaczej nigdy bym nic nie napisała:-p

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja dziś zaryzykowałam i dałam 3/4 łyżeczki kaszki Jagusi do mleka tej bananowej zjadła 90 z takim apetytem że hoho i teraz jak zawsze o 16 sie budziła to dziś zaczęła sie drzeć o tej 16 to ją wzięłam a ona mi dalej na ramieniu spała i w koncu z powrotem śpi.Zobacze jaka będzie później strasznie boje bo ostatnio po kleiku tak mi sie darła że nie wiem
Co do tego mojego zęba to wyrosła mi 8 podczas ciąży,noi nie chce sie przebić wchodzi już na 7 nie ma miejsca i trzeba sunąc,jednak tą dzisiejszą wizyte przełożyłam na jutro bo dziś nie miałam z kim małej zostawić na chwile.
K pojechał ten wózek zareklamować noi kupił Jaguni nowe nosidełko bo mieliśmy jedno ale Jagusia była w nim przodem do mnie noi sie darła a w tym póki co siedziała grzecznie bo wsio widziała tzn musiałam po całym domu łazić bo jak tylko stanełam to sie pruła.
Z tym wychodzeniem to jest tak że nikt nie powinien żyć czyimś życiem ja mam swoich znajomych on ma i razem mamy wspólnych.Oczywiście może wyjść jak wykapie małą.On nie jest z osób dla których koledzy są ważni.Nie.I to wychodzenie to było pierwszy raz od urodzenia Jaguni.Ale każdy ma prawo troszkę odetchnąć.Nie można nikogo trzymać na uwięzi.
Nie wiem pójdę z nią do tego lekarza w tym tyg i zobaczę czy zechce ją zaszczepić mam nadzieje że tak.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry