reklama

Październik 2008

reklama
no wlasnie niech sie zona zajmie, dziecko spi a on nie korzysta z sytuacji?:)
a piwko to ja ostatnio jakos czesto wieczorem pije jak maly spi, a ja gadam na gg:)

mnie taka przyjemność (picia piwa :-)) czeka za jakieś pół roku najwcześniej

chyba idę się przytulić i zasnąć, bo wczoraj trochę posiedzieliśmy ze znajomymi i zasnęłam po 3.00, a rano z Mariką na badania jadę

kolorowych snów Mamuśkom życzę!!!

blondii stukam się kufelkiem:-p:-p:-p:-p dzis i ja zaszalałam i pije pifko:cool2::cool2::cool2:
no nic udało mi sie kupic tylko jeden komplecik za całe 19,50:-p mam nadzieje ze sie wcisne w niego;-) reszte mnie przelicytowali:wściekła/y::-D
jeszcze sie czaje na ten komplecik. co o tym myślicie?

Mały dzis na kolacje 22:30 wciagnął 130 ml+ 2 łyzeczki kaszki i własnie zasypia (tzn usnął) ciekawe o której obudzi sie na jedzonko:confused::tak:

Załączniki

• zakiet 1.jpeg
    zakiet 1.jpeg
    20,1 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek.
A tu wszyscy śpią a my z Jaguśką buszujemy od 5;30 czy ona dłużej nie może spać.Nocka w miare i teraz siedzi u mnie na kolanach i nie tylko tak miauczy normalnie cód

Dzieńdoberek.
A tu wszyscy śpią a my z Jaguśką buszujemy od 5;30 czy ona dłużej nie może spać.Nocka w miare i teraz siedzi u mnie na kolanach i nie tylko tak miauczy normalnie cód

WESOLUTKA to ja ci zycze wiecej takich cudow z Jagusia :tak:A teraz mi przyszlo do glowy czy ty chrzcilas Jagusie bo sie zastanawim czy Ona sie darla w kosciele????A jak jest na spacerze ?tez sie wydziera czy spi sobie smacznie??
CZARNA no my ciekawe hihi Jak moze zauwazylas to ja papugowalam pytania po tobie hihihihAle fakt nadal jestem ciekawa skad Wioli przyszlo na mysl aby wezwac krekarza ????
Ten kaplecik super Juz widze jak fajnie bedziesz w nim wygladac :tak:
KATE I ASIA mnie sie nigdy nie nudzi wieczorami jak Oliwia spi bo ja zawsze wtedy tez ide spac ;-)

Witam sie w poniedzialek :tak:Poszlam spac o 21,30(oliwia juz spala pojedzona )Pobutka doslownie na przebranie i nakarmienie jej byla o 1,30 pozniej o 4,45 teraz Niunia nadal spi a ja juz wyspana hihihi Wiec nocka nie byla zla Czekam az oliwia zacznie sie budzic tylko raz w nocy na karmienie ale i tak jest ok :tak:Jesli chodzi o ciuszki dla niej to ja szczerze nie wiem jaki ona rozmiar ma dobry Ja mam strasznie duzo ciuszkow i to wiekszych rozmiarow rowniez i na wiekszosci nie pisze jaki to rozmiar Ale z nowych ubranek to 62 ma dobre a 68 za duze Moja niunia chyba na dlugosc nie urosla za wiele:cool2:Nie wiem czy sie tym martwic ze ona na dlugosc szybko nie rosnie ??????????????????????????????????????????????
Kurka dzis o 11 ide z nia do laryngologa juz widze ten ryk jak jej zajzy do nosa Ona nawet drze sie przy soli Oliwia strasznie nie cierpi jak sie jej cokolwiek robi w nosku Jest przy tym straszne darcie Chyba cala przychodnia bedzie ja slyszala I jeszcze mam dzis gina :tak:

Ostatnia edycja:
czesc mamuśki:-)

no to zaczynamy kulać nowy tydzień:happy2:

WIOLA i jak mały dzisiaj? i właśnie jak wpadłaś na tego kręgarza?? mi takie coś chyba do głowy by nie przyszło; tak samo jak WESOLUTKA jakąś zaklinaczke na zauroczenie, matko, ja chyba jakaś cofnięta jestem w takim razie:eek::-)

Jak czytałam co wczoraj pisałyście wieczorem to pękałam ze śmiechu, raczej nie co a jak, DOROTKA jak echo CZARNEJ a ja w duchu też sobie pytania zadawałam, jedna po drugiej no właśnie co jak po co, jak takie targówki:-p

a właśnie; WESOLUTKA też wczoraj o dziwo troche posiedziała na forum widze, bo zawsze wpada jak z ogniem raz na tydzień w jakimś niespokojnym tonie,no może dwa;-), czyżby Jagusia zaczyna dawać mamusi więcej luzu czy mama jakieś sposoby sobie wyrobiła:rolleyes2:

ANAI nam też sie nazbierało gratów; przyjechałam z 1 walizką i zaczynałam od widelca a teraz .... nie wiem chyba trzeba będzie samochód do przeprowadzek wynająć albo mój M myśli samemu kupić, przewieźć i sprzedać w PL, zobaczymy jak to wyjdzie w końcu.Ci faceci od przeprowadze chcą ok 1000f w każdym razie.
Ja na żadne 2 miesiące nie jechałabym sama, nawet na tydzień, nie wiem ale tych rozstań mam już serdecznie dość. No fakt, być u kogoś a wynajmować chate to różnica i można wtedy rzeczywiście zaoszczędzić; a tak z ciekawości, jakie u was są ceny wynajmu domów?

ide dalej looknać co piszecie póki mam chwile

dzien doberek poniedziałkowo:-p
Nie mogłam juz czekac na wasze opinie bo mi sie aukcja konczyła Dorotka dzieki no wiec zaryzykowałam i kupiłam ta garsonke i dokupiłam jeszcze jeden komplecik:-p

Dorotka
powodzenia u lekarza;-)

kurde a powiedz mi skad był pomysł by wezwac kregarza??????? bo ja pierwsze słysze by u dzieci wzywano:szok:

czesc mamuśki:-)

no to zaczynamy kulać nowy tydzień:happy2:

WIOLA i jak mały dzisiaj? i właśnie jak wpadłaś na tego kręgarza?? mi takie coś chyba do głowy by nie przyszło; tak samo jak WESOLUTKA jakąś zaklinaczke na zauroczenie, matko, ja chyba jakaś cofnięta jestem w takim razie:eek::-)

Ja też w życiu bym na to nie wpadła, ale moja teściowa tak i nalegała, żeby przywieźć kręgarza, bo szymek tak strasznie płakał, aż się zanosił. U nas to żaden problem, bo to taka babinka od nas ze wsi. Ja nawet palnęłam, ze mały to ma katar, kaszel dlatego płacze i co ma piernik do wiatraka, no i byłam w błędzie, bo Szymek na pierwszy rzut oka (nie mój, tej kręgarki) już był nie halo, jak już mówiłam jedna nóżka krótsza. Poza tym u nas to popularne, że dzieci mogą się "przełamać", choć medycyna w to nie wierzy, ciemnogród niestety tak ;-).

blondii stukam się kufelkiem:-p:-p:-p:-p dzis i ja zaszalałam i pije pifko:cool2::cool2::cool2:
no nic udało mi sie kupic tylko jeden komplecik za całe 19,50:-p mam nadzieje ze sie wcisne w niego;-) reszte mnie przelicytowali:wściekła/y::-D
jeszcze sie czaje na ten komplecik. co o tym myślicie?

Mały dzis na kolacje 22:30 wciagnął 130 ml+ 2 łyzeczki kaszki i własnie zasypia (tzn usnął) ciekawe o której obudzi sie na jedzonko:confused::tak:
Komplecik galanty Czarna ;-):-p ja bym reflektowała na niego :tak:

Dziś Szymek już lepiej, usmiecha się i gaduli, katar już troszkę mniejszy, choć nadal go zatyka i mały ma problemy z oddychaniem, a plecyki? No cóż, boje się go wziąć na ręce żeby mu tam nic nie poruszyć, bo jak już raz się krąg usunie, to potem łatwo o powtórkę, czekam żeby się troszkę "zastojało". I wiecie co myślę, że tak się stało od tego podciągania za rączki do siadu, ja nie robiłam tego często, ale nic innego mi do głowy nie przychodzi.

reklama
wczoraj moj byly z liceum mi sie na gg oswiadczyl:-Doryginalnie....:eek:tyle sie teraz dzieje wkolo mnie ze juz sie gubic zaczynam:-Dale podoba mi sie to:-p

No no no ;-) Asiulku Ty tu masz powodzenie:tak::-D
Aha dziewczyny doradzcie mi : chrzest Oliwi mam na godzine 15 zanim wrocimy i podalabym obiad bedzie okolo 16,30 Nie wiem czy to nie za pozno na obiad ???????Oni ani my nie bedziemy wczesniej jadli obiadu a przed 17 jesc obiad??????????????????????????
Czy zrobic tak ze np przyszliby na 13 obiad by sie zjadlo ,troche oddychnac po obiedzie i do kosciola a po kosciele znow do nas ??????? juz nie wiem jak to zrobic Jak wy byscie zrobily ???????????

Tak jak pisała Blond, tez bym zrobiła obiado-kolacje;-)

raaaany, nie ma to jak sie najeść i zaraz wyciskać..produkcje:eek: znowu cała mokra. mam ostatnio codziennie góre do prania.
uuu...ale smrodex:ninja2:

jejku, Hanuśce też czesto produkcja wycieka z pampka - górą albo nogawkę, a czasem jednym i drugim;-)

Trudno jest być młodą mamą 'na emigracji', mój M. tez ciągle w pracy, już bardzo jestem tym zmęczona. Ciagle sama z dzieckiem- tylko psa mam do towarzystwa. Co z tego, że dużo znajomych wokól, jak wszyscy ciągle w pracy...:no:
Dlatego zdecydowałam się wracąc do PL. Może juz za 3 tyg, po następnym szczepieniu Adasia. Trudno strasznie będzie się zabrac po prawie pięciu latach tu, jakoś jeszcze sobie tego nie wyobrażam... Ale jadę, mam dość!!

Hej Anai. A ja najwiecej tęsknie za mamuśką i siostrą chociaż one mieszkają w tym samym mieście;-) Czasem fajnie podrzucić malenstwo babci lub cioci;-)
Cześć dziewczyny
sory, że tak egoistycznie, Szymek mi się "przełamał". Znaczy jeden krąg mu się usunął, stąd ten wzorajszy płacz, cała noc nie przespana, do tego dostał okropnego kataru, że na krok nie odchodzę od łóżka, wczoraj aż zwymiotował no i jeszcze kaszel.
Katar , kaszel niby brzmi banalnie, ale dla mnie dramat! A najgorsze, że nie wiem jak to się stało z tymi pleckami, boshhh chyba się nie nadaję na matkę. Siedzę dzisiaj i tylko ryczę, tak się martwię o małego. :-(:-(:-(:-(:-(

Wanilka a może wybierz sie do lekarza??
Moja droga...nie jedna z nas ma czasem takie mysli, ze sie na matkę nie nadaje.

Dorotka ale my ciekawskie jestesmy:zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D

A ja własnie wylicytowałam na allegro szyfonowy komplecik i jeszcze sie czaje na 2 komplety ciekawe czy tez mi sie uda wygrac:-p:-p:-p A M mnie zajeb....

Napewno nie...Spotkałam ostanio Czarna w sklepie i mówię Wam...taka laska, ze hej. Niczego nie brakuje a tu ściemnia że to i tamto:-D

no i ja mam ten problem...bo maly wyrosl z 68 a ja kasy nie mam i do lutego musze poczekac:-(a tez musze kupic i to duzo tych ciuchow bo na 74 prawie nic nie mam:-(
...

Na Hanie śpiochy 68 są aby, ze aby chociaż goscie ostatnio troche naniesli spiochów w rozmiarze 74;-) ale póki co są one dość duze.

A ja mam lenia jak już dawno nie miałam. Humorek też taki sobie - a może to ciśnienie powoduje ze jakaś przymulona jestem.

Ostatnio Hania mi ryczy na spacerze i nie wiem czemu:confused::eek:

I Wam tez tak mocno włosy wypadaja??? Ja niedługo chyba łysa będę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry