reklama

Październik 2008

My do tej znachorki pojechaliśmy bo Jaguśka tak płakała i mi ciocia mówiła że często dzieci sie przesuwają i ponoć u tej babki co ja byłam to moja mam też ze mną u niej była jak byłam mała bo sie prułam.Nie zaszkodziło jechać a może by mogła.
Ja tu zaglądam codziennie ale tylko raz dziennie odpisuje bo tylko na tyle mi Jagusia pozwala teraz właśnie sobie drzemie(jakby nie mogła od rana pociągnąć dalej a teraz nie spaćhihi)No a w czoraj byłam więcej bo tatuś sie nią zajmował a ja siedziałam przed kompem i pisałam projekt.
Justynka moja sis z mężem i dzieckiem jak wracali z angli do polski to jeższą takie tiry d polski i oni płacili i im wszystkie rzeczy przewieźli ale nie wiem ile kasy płacili.
Co do chrzcin tutaj zaczyna sie mały problem my na początki mieliśmy chrzcić Jaguśke na wiosnę jak już będzie taka większa bo teraz to obciach z nią gdziekolwiek wyjść:)No ale jak wiecie my ślubu nie mamy,a teraz nie ma kasy na ten ślub bo mój K od marca buduje budynek żebyśmy mieli za co żyć i na to kasa każda idzie i tak mi sie on troche wykręca że jak to będzie to ślub bo ja chciałam wszystko za jednym zamachem.Noi narazie nie wiem jak to będzie.
A na dworze Jaguśka na początku patrzy później zaczyna sie drzeć to trzeba mocno bujać i dac smoczka i wkoncu zasypia i reszte spacerku jest spoko bo śpi,ale zdarzają sie spacerki że Jagunia nie zasypia tylko sie pruje wtedy szybko sie wraca do domku:)
Kurcze Dorotko ty idziesz do tego laryngologa moja ma ciągle ten katar i mi lekarz pediatra nic nie kazał iść do laryngologa a aja nie wiem co mam robić bo chcce ją zaszczepić a tu ciągle ten katar,nie jakiś straszny przezroczyste gilki i nie leci jej ciurkiem tylko przy płaczu.Ale z drugiej strony ja zimą tez mam przeważnie cały czas katar.Noi nie wiem co mam robić.Doradźcie?
Dziewczyny ale bieda,my mamy tak ocieplone drzwi z jednej strony że cięzko sie otwierają i ostatnio kjak wracałam z spacerku próbowałam wózek na chama przecisnąć noi uszkodziłam taką małą zawleczkę od koła przedniego(jak jest w dół koło jeździ prosto jak jest w górze kręci sie na wszystkie strony)noi K teraz zawiózł do reklamacji no ale ja Jaguśke usypiam i w ogóle uspokajam w wózku to nie wiem jak ja sobie teraz poradzę mam nadzieje że dadzą jakiś zastępcy(reklamacja trwa do 2 tyg)Masakra.
Dziewczyny ja już nie karmie i nie ściągam pokarmu,osatnie zapasy siegam z zamrażalnika troche przykro no ale cóż zrobić przy mojej złośnicy.

reklama
Kaka mnie to tak włosy lecą że aż brzydzę sie ich normalnie garściami wyjmuje i wszędzie ich pełno najgorzej że są koło Jaguśki i ciągle muszę zbierać łykam witaminy no ale nie wiem czy to coś pomoże.Najwyżej sobie peruki kupimy:)

Napewno nie...Spotkałam ostanio Czarna w sklepie i mówię Wam...taka laska, ze hej. Niczego nie brakuje a tu ściemnia że to i tamto:-D

I Wam tez tak mocno włosy wypadaja??? Ja niedługo chyba łysa będę.
no prosze Cie panienko. Normalnie bedziesz moim srodkiem na poprawe humoru:-p co do włosów mi wyłaza garsciami!!!!!!!!!!!!!

Wanilia napewno nie od podnoszenia za raczki bynajmniej ja sie z tym niezgadzam:no:

Ja ostatnio nawet swojego włosa znalazłam przy wycieraniu warg sromowych u Hani:eek:
Niby mam cały czas kitkę, zeby na Hankę nie leciały ale i tak ma tego sporo w łózeczku:wściekła/y:

Czarna normalnie się dołuję jak na Ciebie patrze;-) wyleci taka w kiecce i w kozaczkach do sklepu a ja jak taka mamuśka 5ciorga dzieci przy Tobie:sorry:

KAKA hehe jak podejrzewałam że CZARNA tu nas podpuszcza ze cos tam nie ten, a tak na serio nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością;-)
A włosy to mi też standard ale to cebulki przy porodzie od wysilku obumarły i pewnie na toj uz nie pomogą witaminy żadne
I co z tym kompletem CZARNA? wygrałaś? ja ostatnio co wypatrze sobie i czatuje kilka dni i ostatnie godziny a na koniec albo przegapie albo dzieciaki tak mnie zahachmęcą że nie moge usiąść do kompa.
WESOLUTKA z tymi tirami to słyszałam ale to trza by miec kogoś znajomego czy zaufanego, bo qurcze nie chciałabym stracić swojego bądź co bądź dobytku.

Hej kochane
My po prannej pobudce. Mariczka spała od 22 do 6.30 i niestety nie dałam jej pospać dalej, bo popędziłysmy na pobranie krwi. Była dzielna i grzeczniutka i już o 8.30 byłysmy w domku. Zjadłam z tatą śniadanko (bo nas zawoził autem), nasz żuczek poszedł spać i mam chwilę, żeby zajrzeć i ogarnąć mieszkanko. Pewnie mama wpadnie do nas i pójdziemy na spacer i po zakupy.

Co do moich włosów to tez je wszędzie znajduję, a najczęsciej w Mariki dłoniach...
Miłego!

kaka kazda z nas ma inna budowe ciała wiec tym sie nie sugeruj:tak: mi w odroznieniu do ciebie jeszce brakuje 4 kg do wago z przed ciazy:sorry2:

Justynka wcale nie cyganie:-p poprostu zawsze nosiłam 36 i teraz jak nosze 38 (czasem 40- zalezy od marki) to czuje sie nie tak. co d o kompletu kupiłam go i dokupiłam jeszcze jeden 4 czesciowy:-p:cool2:

jesss ja 36 nosiłam hmm...matko, nawet nie pamiętam. o eSce nawet nie marze a tu ubolewasz na 6kg.....:-D dobre dobre:-p u mnie to jest jeszcze 10-15 to będe człowieka przypominać dopiero
co to za komplet 4cz???

Ale się koleżanki rozgadały :-D
U mnie też ostatnio włosy garściami wychodzą, a przez całą ciążę ani jeden :dry:.

Tak ładnie śnieg padał w nocy, a teraz robi się plucha :-(. My dzisiaj idziemy na rodzinną wizytę do stomatologa :-) Generalnie to idzie Martyna, pilnujemy żeby raz na pół roku miała przegląd, a my tak się podłączymy przy okazji :sorry2:
A moja siostra ma wakacje :-D Jej synek ma 16 miesięcy i jeszcze się cycolił, w nocy też więc moja siostra wygląda jak cień człowieka. Wiadomo, że najpierw wszystko co dobre przerabia się na mleko, a dla niej to już chyba nic nie zostało :-( Jak przyszła z nim ostatnio do lekarza, to ją opierdziliła, że ma przestać karmić, bo się zajedzie. Zawsze była szczupła, ale teraz waży 44 kg (stres i nerwy też robią u niej swoje). Ponieważ mój siostrzeniec należy do dzieci zaborczych i nie da się tak łatwo w konia zrobić więc moja mama wyciągnęła pomocną dłoń i zabrała siostrzeńca i siostrzenicę do siebie na tydzień. Młody ma detoks od mleka i mamusi :-) a siostra labę i ciszę :happy2:
My oddajemy Martynkę na weekend do teściów i chyba całą sobotę będę leżeć w wyrku :cool2:. Chociaż M chce wyskoczyć gdzieś na obiad, bo z Bartkiem to nie kłopot. Fajnie będzie gdzieś wyjść bez pośpiechu, ale odsypiać zaległości też by było miło :dry::-)

reklama
jesss ja 36 nosiłam hmm...matko, nawet nie pamiętam. o eSce nawet nie marze a tu ubolewasz na 6kg.....:-D dobre dobre:-p u mnie to jest jeszcze 10-15 to będe człowieka przypominać dopiero
co to za komplet 4cz???
zaraz wrzuce foty. zwykły ale tani:cool2:
Kasia to super zapowiada sie weekend:tak:

Załączniki

• zakiet 2.jpeg
    zakiet 2.jpeg
    8 KB · Wyświetleń: 74
  • zakiet3.jpeg
    zakiet3.jpeg
    6,8 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:

Nowe wątki