reklama

Październik 2008

JUSTYNA no ciezka czeka was ta przeprowadzka Ja sie wiele razy przeprowadzalam ale z miasta do miast i wiem ile z tym zachodu a co dopiero tak daleko :cool2:
Wiem ze wczoraj papugowalam pytania po Czarnej i sama o tym napisalam :tak:ALE PRZYNAJMNIEJ BYLO SIE Z CZEGO POSMIAC HIHIH
WESOLUTKA jak ci zalezy aby ochrzcic Jagusie to nie musicie miec z K slubu.Ja mam slub cywilny i tez dostalam opiernic od ksiedza ale i tak dziecko mi ochrzcza A dla kosciola to jest to samo czy zyje sie na kocia lape czy po slubie cywilnym Nie wiem co ci doradzic a propo kataru bo ja mam katar 365 dni w roku ale u mnie to alergia Jak bylam w ciazy to sie uspokoila ale teraz zas mam nawrut alergi musze zaczac lykac tabletki.A do laryngologa ide Mam go za godzine :tak:

ZGADZAM SIE Z KAKA ZE CZARNA TO LASKA:-D

KAKA to ty mnie jeszcze chyba nie widzialas Ja sie nigdy nie maluje ani nic szczegolnego ze soba nie wyprawiam Wygladam jakbym miala 15 lat hihihi
Mnie tak masowo wlosy na szczescie nie wypadaja:tak:
WIOLU a idzien ten kregoslup szymka skonsultowac do lekarza?bo ja bym poszla I tez tak jak Czarna nie zgadzam sie ze to od ciagniecie dziecka za raczki do siadu Ja tez tak robie i Oliwi nic nie ma a wrecz przeciwnie jest bardzo zadowolona Mnie sie wydaje ze ty na hama szukasz w sobie winy ze tak mu sie to stalo A JA UWAZAM ZE TO NIE TWOJA WINA :tak:
KATE to dzis zaliczysz pierwszy spacerek od jakiegos czasu :tak:

Wczoraj pisalam smsy z ANIA i ona chora wczoraj miala biegunke i goraczke :-(Biedna w tym szpitalu sie meczy i jeszcze taie cos zlapala :wściekła/y:

Oliwia urzadza drzemke ale zaraz ja budze po za kilka minut lecimy do laryngologa

reklama
CZARNA sliczny komplet Bedziesz super wygladala w nim :-)

Jejku mnie brakuje 9 kg do wagi z przed ciazy Przed ciaza nosilam rozmiar 40 a teraz 44 spodnie kupilam

Jednak dzis ginekologa mam odwolanego Nie ma go dzis i mam przyjsc za tydzien :-(

witam i ja po wekendzie, u mnie troche było roboty i się działo. popierwsze stajnia, już czas było na boksy, potem udało mi się z M wyskoczyć na godzinke do marketu, mały był z teściami, a ja zobaczyłam jakie są słoiczki i kaszki. teraz młody śpi, a ja mam chałupke do ogarnięcia ale to chyba po spacerze, a i w sobote była u nas kolęda o 10 rano, jejku wczesniej nie mogli, cały czas was czytałam ale mały mi nie dawał odpisać. jejku jak te dni zleciały.U nas na dworze jest jedno wielkie lodowisko. Mały kończy dzisiaj 3 miesiące
Jejku ja najczęściel latam w dresach lub dzinsach, spódnice lubie, ale na spacery się nie nadaje, bo zawsze do tego pasują mi delikatne buty, a ja żeby przejść drogą polną do miasta to latam w campusach. Mi do wagi z przed ciąży brakuje 7-8 kg i jakiś stoi w miejscu.

Ostatnia edycja:
hej !!

Najpierw egoistycznie sama piszę, a później Was przeczytam... u nas na szczęście wszystko na najlepszej drodze.... szymcio zdrowy, ale i tak do czwartku-piątku tu musimy zostać, dopóki bierzemy antybiotyk...
Mnie z kolei wczoraj rozłożyło... meeeeega biegunka..normalnie sama woda sie ze mnie lała, i miałam problem, żeby do łazienki dojść, a raz nawet musiałam położyć się w łazience na podłodze, bo mi się słabo zrobiło...myślałam, że to po antybiotyku jaki mam po tym zabiegu, ale jak dostałam gorączki (38,6) to wystraszyłam się czy nie po tym zabiegu .... masakra!! dobrze, że M był wczxoraj ze mną cały dzień i zajmował się Młodym, a mi tylko do cyca przystawiał.. miał też zostać ze mną na noc, ale o północy go wygonili...
Ale dzisiaj na szczęście gorączki już nie mam !! lepiej się czuję, tylko potwornie słaba jestem..pewnie z odwodnienia...no i nie jem prawie nic..ryż i suchary....ale byłam u mojej ginki 2 piętra wyżej na ginekoliogii, zbadała mnie i po zabiegu wszystko OK !! !!

Ale laski się rozgadałyście :) Skąd wy macie tyle czasu hehehe :)

U nas bardzo udany weekend. Wczoraj cały dzień spędziliśmy we troje :) I mam doskonały humorek. Mały coraz wcześniej nam zasypie i budzi się przeważnie dwa razy tak ok 12 i 5. Aktualnie nosi rozmiar 62/68 w zależności od firmy. Muszę zacząć rozglądać się za ciuszkami 74 bo nic nie mam a jak przyjdzie mi wymienić cały komplet ciuszków na raz to chyba zbankrutuje :)

Dorotka co do chrztu i obiadu to też myślę że obiadokolacja będzie najlepszym rozwiązaniem. Poza tym 17 to wcale nie późna pora na obiad. My przeważnie jemy go ok 19-20....

Czarna komplecik jak najbardziej ok :)

Co do włosów to u mnie zaczęła się totalna masakra. Normalnie garściami mi wychodzą. są wszędzie. Właśnie zastanawiam się czy nie obciąć ich zupełnie na krutko żeby torszeczke odrzyły. W końcu zawsze możn apuźniej zapuścić.

Czarna komplecik super choć ja wole krótsze spódniczki,ale różowy uwielbiam.
Laska z Ciebie ze hoho
Ja uwielbiam spódniczki no ale zima nosze raczej spodnie.
Mamy których dzieci maja naokragło katar jak u was było z tym szczepieniem katar nie przeszkadzał?
Moja szwagierka tez tak schudła odkąd dziecko urodziła też waży 46 kg a zawsze ważyła 67.Ale nie karmi piersią nie wiadomo czemu.

ładne ale mamy inne gusty ja to wgl spódniczkę zakładam raz do roku na wigilie:-p
ja tez nie nosze spodnic tylko od swieta albo jak nie mam co juz włozyc:-p przy tym rozowym skusił m nie gorset ze spodniami:-p 30 zł to nie majatek:cool2: za komplet a noz na swieta sie przyda:-D

Patrycja GRATKI WIELKIE DLA KAMILKA za ukonczenie 3 miesiaca:tak: ty to jak zwykle zalatana i zapracowana jak mróweczka:tak:

Aniaaa super ze z małym ok. A ty uwazaj bo ciebie wyrzuca ze szpitala jak bedziesz chora. bynajmniej tak u nas było:-(

dobra dziołchy juz nie mowmy o moich kg itp bo io tak sie niezrozumiemy:-p:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry