dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
JUSTYNA no ciezka czeka was ta przeprowadzka Ja sie wiele razy przeprowadzalam ale z miasta do miast i wiem ile z tym zachodu a co dopiero tak daleko 
Wiem ze wczoraj papugowalam pytania po Czarnej i sama o tym napisalam
ALE PRZYNAJMNIEJ BYLO SIE Z CZEGO POSMIAC HIHIH
WESOLUTKA jak ci zalezy aby ochrzcic Jagusie to nie musicie miec z K slubu.Ja mam slub cywilny i tez dostalam opiernic od ksiedza ale i tak dziecko mi ochrzcza A dla kosciola to jest to samo czy zyje sie na kocia lape czy po slubie cywilnym Nie wiem co ci doradzic a propo kataru bo ja mam katar 365 dni w roku ale u mnie to alergia Jak bylam w ciazy to sie uspokoila ale teraz zas mam nawrut alergi musze zaczac lykac tabletki.A do laryngologa ide Mam go za godzine
ZGADZAM SIE Z KAKA ZE CZARNA TO LASKA
KAKA to ty mnie jeszcze chyba nie widzialas Ja sie nigdy nie maluje ani nic szczegolnego ze soba nie wyprawiam Wygladam jakbym miala 15 lat hihihi
Mnie tak masowo wlosy na szczescie nie wypadaja
WIOLU a idzien ten kregoslup szymka skonsultowac do lekarza?bo ja bym poszla I tez tak jak Czarna nie zgadzam sie ze to od ciagniecie dziecka za raczki do siadu Ja tez tak robie i Oliwi nic nie ma a wrecz przeciwnie jest bardzo zadowolona Mnie sie wydaje ze ty na hama szukasz w sobie winy ze tak mu sie to stalo A JA UWAZAM ZE TO NIE TWOJA WINA
KATE to dzis zaliczysz pierwszy spacerek od jakiegos czasu
Wczoraj pisalam smsy z ANIA i ona chora wczoraj miala biegunke i goraczke :-(Biedna w tym szpitalu sie meczy i jeszcze taie cos zlapala
Oliwia urzadza drzemke ale zaraz ja budze po za kilka minut lecimy do laryngologa

Wiem ze wczoraj papugowalam pytania po Czarnej i sama o tym napisalam
ALE PRZYNAJMNIEJ BYLO SIE Z CZEGO POSMIAC HIHIHWESOLUTKA jak ci zalezy aby ochrzcic Jagusie to nie musicie miec z K slubu.Ja mam slub cywilny i tez dostalam opiernic od ksiedza ale i tak dziecko mi ochrzcza A dla kosciola to jest to samo czy zyje sie na kocia lape czy po slubie cywilnym Nie wiem co ci doradzic a propo kataru bo ja mam katar 365 dni w roku ale u mnie to alergia Jak bylam w ciazy to sie uspokoila ale teraz zas mam nawrut alergi musze zaczac lykac tabletki.A do laryngologa ide Mam go za godzine

ZGADZAM SIE Z KAKA ZE CZARNA TO LASKA

KAKA to ty mnie jeszcze chyba nie widzialas Ja sie nigdy nie maluje ani nic szczegolnego ze soba nie wyprawiam Wygladam jakbym miala 15 lat hihihi
Mnie tak masowo wlosy na szczescie nie wypadaja

WIOLU a idzien ten kregoslup szymka skonsultowac do lekarza?bo ja bym poszla I tez tak jak Czarna nie zgadzam sie ze to od ciagniecie dziecka za raczki do siadu Ja tez tak robie i Oliwi nic nie ma a wrecz przeciwnie jest bardzo zadowolona Mnie sie wydaje ze ty na hama szukasz w sobie winy ze tak mu sie to stalo A JA UWAZAM ZE TO NIE TWOJA WINA

KATE to dzis zaliczysz pierwszy spacerek od jakiegos czasu

Wczoraj pisalam smsy z ANIA i ona chora wczoraj miala biegunke i goraczke :-(Biedna w tym szpitalu sie meczy i jeszcze taie cos zlapala

Oliwia urzadza drzemke ale zaraz ja budze po za kilka minut lecimy do laryngologa