reklama

Październik 2008

A co planujecie na Dzien Babci i Dziadka??
tradycyjnie kwiatki:-p
J

Ja bym mojego nie puscila w koncu jestesmy malzenstwem jak by moj mi tak do kumpli ciagnal na wode to bym sie wsciekla!! jak chce niech zaprosi do nas:tak: ja tez nigdzie nie wychodze jak juz to razem albo wcale.Sorki ze tak napisalam i to jest wasza sprawa ale szczerze ja nie rozumiem jak wlasnie malzenstwa tak postepuja:zawstydzona/y:A co to dokladnie za problem z tym zebem???

Ja nadal przeziebiona! gardlo boli jak cholera!ale sama jestem winna bo tu sie lecze a zimne z lodowki pije hehe:zawstydzona/y: do tego doszedl bol zeba i jestem na przeciwbolowych bo dentysty sie boje jak cholera!!!juz musi mnie mocno przypilic ze pojde dobrowolnie:zawstydzona/y:
A wogole to przyjechaly moje komodki i jestem w nich zakochana odrazu inny pokoj!!! jak juz bedzie wsio to zrobie foty i sie pochwale. Na zdjeciowym zaraz pojde wklei kilka niuni fotek:tak:
Czarna kompleciki cudenka
Kaka film bajer ja sprobuje zrobi mojej jak sie smiala w glos i jak sie uda to wkleje wam
Justys wiem jak sie czujesz tez w swoim zyciu cierpialam z samotnosci, bedzie dobrze :tak:
domi i tu sie roznimy:tak: ja nie mam nic przeciwko wyjscia M (kaka wie o czym mowie:-D) pod warunkiem ze nie sa za czeste:tak: jak mi smerf podrosnie tez mam zamiar gdzies wyskoczyc.Małzenstwo małzenstwem ale kazdy potrzebuje 5% swobody:cool2: Czekam na foty komody:tak::tak::tak::tak:

reklama
ja też czekam na fotki. My też czasami wychodzimy osobno, choć od urodzin malego jakos nie. My mamy kalendarze z małym dla dziadków, przyszły ładne a zamawialiśmy na alegro. Ja już po spacerku ale mały śpi jeszcze na ganku.
Aniu dużo zdrówka
czarna byłaś już może na vacum?

Ja już 2 razy wyszłam z domku do kolezanek na winko a w tym czasie M był a Hanią...on wychodzi z kolegami wiec sie nie martwię. A ja wolę towarzystwo bab;-)

Patrycja nie byłam bo maluchy wiecznie cos (czyt zakatarzone i jakos tak nie mam sumienia ich na tyle czasu zostawiac:cool2:) ale jak tylko sie wybiore zaraz wam napisze wrazenia:-p
My dalismy pod choinke kalendarze:tak: byli megaaaa zachwyceni;-)
Kaka no wlasnie moze sie wybierzemy na Vacum? Karola te kalendarze to zajefajna sprawa u Zeranka (na 14 lutego czy 11 listopada zawsze myle ulice:zawstydzona/y:)14 zł za sztuke robia od reki (bynaj mniej tak mi zrobili)

Nz zdjeciowym jeszcze dodalam link tapet ktora zamierzam dac prosze o komentarze hehe
A co do wyjsc hmm to moze macie racje tylko nie zeby mi chlop zalany wracal i jeszcze kumle ponad wszystko jak bedzie dobrym mezem i ojcem to w sumie czemu nie

Patrycja nie byłam bo maluchy wiecznie cos (czyt zakatarzone i jakos tak nie mam sumienia ich na tyle czasu zostawiac:cool2:) ale jak tylko sie wybiore zaraz wam napisze wrazenia:-p
My dalismy pod choinke kalendarze:tak: byli megaaaa zachwyceni;-)
Kaka no wlasnie moze sie wybierzemy na Vacum? Karola te kalendarze to zajefajna sprawa u Zeranka (na 14 lutego czy 11 listopada zawsze myle ulice:zawstydzona/y:)14 zł za sztuke robia od reki (bynaj mniej tak mi zrobili)

Na vacium na razie mnie nie stać...moze za miesiac.

A ten kalendarz to jak?? Tylko 12 fot potrzeba??

Kaka ja robiłam jedno stronny wiec tylko jedna fota była potrzeba. Oni daja ci wzory i wybierasz ale wiem ze robia tez na kazdy miesiac. Bys musiała sie dokładnie dowiedziec;-)
Wejdz na stronke zeranka i zadzwon do nich ja tak robiłam:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry