reklama

Październik 2008

reklama
a no wyrwalam sobie:-pale to jeszcze nic pewnego...a z ciekawostek z rwania to wczoraj moj byly z liceum mi sie na gg oswiadczyl:-Doryginalnie....:eek:tyle sie teraz dzieje wkolo mnie ze juz sie gubic zaczynam:-Dale podoba mi sie to:-p

ASIU niezle Oswiadczyny przez gg:-D
NAPISZ NAM COS WIECEJ O TYM KOGO WYRWALAS????????????MOZE JESTESCIE JUZ PO SPOTKANIU A MY NIC TUTAJ NIE WIEMY???????????????:-D:-D

JUSTYNKA nie wiem co powiedziec bo widze ze cie strasznie ta samotnosc meczy I rozumiem cie 3 maj sie kochana Najwazniejsze ze masz tego kochajacego meza Fakt malo go masz ale masz :tak:

Acha Asia a odkad musisz tutaj napisac cos sensownego????????????????????Ja nigdy nic sensownego nie pisze heheh

My jednak byly na spacerze I trafilam do sklepu.Kupilam ramke na zdjecie bo przyszla chrzestna Oliwi ma teraz w styczniu urodziny i wywolalam jej zdjecie mojej niuni i kupilam ramke Do tego kupie kartke i bedzie prezent :tak:
Niunia spi po spacerze a ja zjadlam rosol a teraz zajadam sie cukierkami hihih

Aha dziewczyny doradzcie mi : chrzest Oliwi mam na godzine 15 zanim wrocimy i podalabym obiad bedzie okolo 16,30 Nie wiem czy to nie za pozno na obiad ???????Oni ani my nie bedziemy wczesniej jadli obiadu a przed 17 jesc obiad??????????????????????????
Czy zrobic tak ze np przyszliby na 13 obiad by sie zjadlo ,troche oddychnac po obiedzie i do kosciola a po kosciele znow do nas ??????? juz nie wiem jak to zrobic Jak wy byscie zrobily ???????????

Ja mysle ze o 17 spokojnie to moze byc taka obiadokolacja:)bez sensu chyba 2 razy gosci zapraszac:)
a ja tez rosolek zjadlam i tez cukierkami sie obzeram:P
no i sensownie nie napisalam chyba:)tak jak prosilas:)

Dorotka, mnie oj bardzo tak szczerze mówiac, od jakiegos czasu a płacz to mam zaraz z tyłu du...y jak to sie mówi

Asia, no no no....:cool2: widzisz, MÓWIŁAM MÓWIŁAM MÓWIŁAM hahaha :-):-):-) jeszcze jak w ciąży byłyśmy pamiętasz, że będą się za tobą jeszcze uganiać:cool2::-) Wcale nic nie musi wyjść z tych deklaracji czy spotkań ale jak to poprawia samopoczucie i dowartościowuje co :rolleyes::rolleyes2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry