J
justyneczka
Gość
Lili dzis w nocy cedziła po troszku, w sumie wyszła może jedna flaszka 120'tka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chciałabym być w teraz Polsce...

Trudno jest być młodą mamą 'na emigracji', mój M. tez ciągle w pracy, już bardzo jestem tym zmęczona. Ciagle sama z dzieckiem- tylko psa mam do towarzystwa. Co z tego, że dużo znajomych wokól, jak wszyscy ciągle w pracy...
Dlatego zdecydowałam się wracąc do PL. Może juz za 3 tyg, po następnym szczepieniu Adasia. Trudno strasznie będzie się zabrac po prawie pięciu latach tu, jakoś jeszcze sobie tego nie wyobrażam... Ale jadę, mam dość!!
Wiola a skad wiesz o tym kręgu?????? i niegadaj ze sie nie nadajesz. Ja tez portami trzese jak dzieci maja katarek. Bo z takieg katarku wszytko moze byc!!!!!!Cześć dziewczyny
sory, że tak egoistycznie, Szymek mi się "przełamał". Znaczy jeden krąg mu się usunął, stąd ten wzorajszy płacz, cała noc nie przespana, do tego dostał okropnego kataru, że na krok nie odchodzę od łóżka, wczoraj aż zwymiotował no i jeszcze kaszel.
Katar , kaszel niby brzmi banalnie, ale dla mnie dramat! A najgorsze, że nie wiem jak to się stało z tymi pleckami, boshhh chyba się nie nadaję na matkę. Siedzę dzisiaj i tylko ryczę, tak się martwię o małego. :--
-
-
-(
Wiola a skad wiesz o tym kręgu?????? i niegadaj ze sie nie nadajesz. Ja tez portami trzese jak dzieci maja katarek. Bo z takieg katarku wszytko moze byc!!!!!!