dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kurka brakuje mi tutaj postow ASI jakos ostatnio sie malo odzywa ????????? :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

W tym tygodniu muszę się spiąć.
- pobudka o 22, 2, 4 i 6 z przeciągnięciem na karmienie do 7. Teraz właśnie zasnął, a ja się czuję jakby mnie kto drzwiami ścisnął
No i oczywiście jak wysiadła pralka, to Bartek stara się o tytuł pierwszego sikawkowego
Nie nadążam go przebierać.
Niechno oni przyjdą w prośbe ze zastępstwo potrzebują..... Niech sie bujają.

Dzis sie niunia postarala i obudzila sie 2 razy hihi
Wielki podziw 

Też dziś miałam dość bycia solo. Apogeum osiągnęłam, gdy Szymek zasnął i poszłam się kąpać a tu RYK! Ulałam stróżkę wody z łązienki do sypialni i nim mi się udało ubrać cokolwiek i włosy osuszyć, mały tak się rozdarł, że potem przez 2 godziny go uspokajałam. Najgorsze to, ze teściowa była na dole i "nic nie słyszała". Ja ku... rozumiem, że się nie chce wpie...., ale zajrzeć jak coś się dzieje z małym to chyba nie zaszkodzi.
No ale nic to, Wy macie po 2-3 dzieciaczków i jakoś dajacie radę więc co ja będę narzekać.
Przynajmniej dojrzałam do decyzji, że drugie dziecko jak najbardziej, ale za parę lat.
Co do nocnego karmienia, ja bardzo chętnie, ale mój kurczaczek za mało zjada w ciągu dnia, żeby oduczać go nocnego jedzenia. Czytałam, że gdyby zjadał w ciągu dnia ok. 800 ml to wtedy można próbować odzwyczajać.
Wiola kazde dziecko jest inne i nie jest wazne czy masz jedno czy dwoje albo i wiecej!!!! Bo mozna miec 4 i sobie swietnie radzic jak dzieci sa kochane a mozna miec jedno i nie moc asie porzadnie wysrac!!! (sorka za okreslenie)Kurka brakuje mi tutaj postow ASI jakos ostatnio sie malo odzywa ????????? :-(
i tego sie trzymam