Uff, jeden dzień nieobecności i już godzina czytania

Chyba dzieci już dorosły, że Mamusie mają tyle czasu na plotki ;-)
Minisia bardzo ładny komplecik i za fajną kasę

A filmik super, jak roześmiania panienka
Kate my też mieliśmy robić kalendarz, puzzle i kubek, ale ostatecznie za dużo kasy; potem tylko puzzle i skończy się, że Martynka namaluje laurki i kupimy kwiatki

A z urlopem macierzyńskim i wypoczynkowym, to rzeczywiście trochę tego wyjdzie. Ja zostaję na wychowawczym, ale jeśli dobrze myślę to jak wykorzystam zaległy urlop, to dostanę normalną pensję, a u mniemam chyba kilka dni za stary rok i cały urlop za ten rok więc będę 30 dni robych na urlopie, to prawie dwa miesiące więc prawie dwie pensje po podwyżce :-)
Ppatqa 200 za chrzest

U nas co łaska, my daliśmy 50zł
Lilunia oby leczenie pomogło, a macierzyński na pewno masz 2 tygodnie dłuższy
Magdasf rzeczywiście niewesoła sytuacja, a tu trzeba noramlnie żyć

Ja jak byłam młodsza, to też miałam podejrzenie o refluks. W wieku 7 lat byłam w szpitalu. Pamiętam te wszystki urografie, cystografie

Też generalniue brałam furagin i mojej mamie mówi, że samo minie jak zacznę dojrzewać i tak było. Teraz chyba mam znowu jakieś problemy z nerkami, bo dwie gestozy chyba z niczego się nie wzięły

, ale to trzeba zbadać, a ja jeszcze nie doszłam do lekarza
Aniuuu to pilnujcie się w tym szpitalu, żeby szybko do domku wrócić

Dwa lata to dobra różnica wieku

Ale brzydko za oknem się zrobiło. My już po szczepieniach, a po wczorajszym dentyście kamień spadł mi z serca, bo nie jest tak źle z moją szczęką.
Poza tym mam ciśnienie, bo dalej nic nie wiadomo co pralką

tzn wiadomo paczka, w której jest moja czesc pojechala do innego miasta

i wczoraj nie doszla, dziś jeszcze nie dzwonili więc juz pewnie po ptakach, a w co ja dzieci mam ubierać

Zdrówka dla smarczków!!!